2016. december 22., csütörtök

Sawyer Bennett: Max (Cold Fury Hockey #6)
Megjelenés éve: 2016.

Loveswept

304 oldal

Sorozat: Cold Fury Hockey

Fülszöveg: The ice is a cold mistress. As the league’s most eligible goalie, Max Fournier has access to his fair share of willing puck bunnies, but right now he’s more interested in bringing home another championship than a one-night stand. A romantic at heart, Max believes in love; he’s just not great at relationships. So when he finally meets a nice girl who’s not blinded by his celebrity, he’s feeling the heat—and the pressure to save her from herself.
Between working two jobs and raising her sister’s kids, Julianne Bradley doesn’t have time for sports—or men. All she knows about Max is that he’s the sexiest customer to ever grace her gas-station counter. And he sees past her tired eyes and makes Jules yearn for things she can’t have: a glamorous fling, a passionate lover, and the time to enjoy both. Max makes her feel like Cinderella, even though Jules has enough baggage to crush a glass slipper. Luckily, he’s no prince—only a fierce competitor determined to win her heart.

(Goodreads)


Egy újabb Cold Fury könyv. Egy újabb, hatalmas vigyor a képemen. Ahányszor belekezdek egy könyve ebből a sorozatból, zsigerből érzem, hogy csalódni nem fogok. És ezt most nem azért mondom, mert elfogult lennék, vagy azért, mert az Alex volt az első igazi, hokis regény, amit olvastam – még Rachel Gibson-nál is hamarabb került a kezembe. Nem, egyszerűen az a helyzet, hogy Sawyer annyira tehetséges, hogy pillanatok alatt képes bármivel az ujja köré csavarni. A Max pedig a legjobban sikerült CF kötet. Nem is nyitok vitát.

Amúgy is a kapusok a gyengéim. Ők egy teljesen más, különálló csapat a játékban. Ebből kifolyólag valahogy mindig mélyebben rejlenek az érzéseik is. Ez a regény pedig csupa-csupa érzelem volt. És imádtam minden egyes mozzanatát.
Érzelmességével és szenvedélyével megmosolyogtat, könnyeket csal a szemedbe. Ezt is csak Sawyer Bennett tudja. Olyan világot varázsolt ezzel a csapattal, hogy az olvasó szinte a második családjának tekintheti őket.


Imádom az ilyen érzelem-dús regényeket. Nem volt nyálas, szimplán tele volt nyers érzésekkel. Tudom, sokatokban fog ellenérzést váltani ez a gyorsaság, de szerintem ez volt a tökéletes megoldás, máskülönben nem jött volna át az, hogy milyen mély ez a szerelem főhőseink között.

Max azonnali szerelem lett. Elég volt két mondat és máris a lábai előtt hevertem. És lesztek így még páran.
Jules remek h
ősnő, pont egy ilyen nőre volt szüksége Max pajtikámnak.

A vége…jajj, na, az valami irtó #heart volt!

Már várom a következ
ő Cold Fury könyvet!


*****
Idézetek
*****
Watch out hockey world…Max Fournier is back.


When I’m in a game, I should be focused on that.


I’m not like other guys that are afraid to acknowledge feeling.


Max has simply changed my life.


“Why are you such a good guy, Max?”
“t’s easy for the right girl,” he says back.


“I’ll give you anything you want, Max,” I tell him quietly. “Anything at all.”
And I mean that.“I’m still going to fuck you. But I’m going to do it while being deeply in love with you.”Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése