2016. december 6., kedd

Elizabeth Hoyt: Duke of Pleasure (Maiden Lane #11)
Megjelenés éve: 2016.

Grand Central Publishing

336 oldal

Sorozat: Maiden Lane

Fülszöveg: IN THE ARMS OF DANGER

Bold. Brave. Brutally handsome. Hugh Fitzroy, the Duke of Kyle, is the king's secret weapon. Sent to defeat the notorious Lords of Chaos, he is ambushed in a London alley—and rescued by an unlikely ally: a masked stranger with the unmistakable curves of a woman.

IN THE HEAT OF DESIRE

Cocky. Clever. Courageously independent. Alf has survived on the perilous streets of St. Giles by disguising her sex. By day she is a boy, dealing in information and secrets. By night she's the notorious Ghost of St. Giles, a masked vigilante. But as she saves Hugh from assassins, she finds herself succumbing to temptation.

ONE KISS WILL CHANGE THEIR LIVES FOREVER

When Hugh hires Alf to investigate the Lords of Chaos, her worlds collide. Once Hugh realizes that the boy and the Ghost are the same, will Alf find the courage to become the woman she needs to be—before the Lords of Chaos destroy them both?
(Goodreads)Mikor Elizabeth Hoyt újabb Maiden Lane-regényt jelent be, minden egyes alkalommal olyan vagyok, mint egy kisgyerek karácsony napján: tapsikolok, a szemeim csillognak, a vigyort pedig nem lehet levakarni a képemről. Mert tudom, hogy bármit, bármilyen karakterrel ír az írónő, csakis boldogságot, nagy-nagy örömet fog nekem okozni vele. Oda se kell néznem, már tudom, hogy egy feledhetetlen regényt kapok majd.

Sz
ámomra Elizabeth Hoyt a történelmi romantika egyik koronázatlan királynője. Élek-halok a könyveiért, de ez a sorozat kiemelkedően nagy kedvencem tőle. Mindig tűkön ülve várom, mikor jelenik meg a soron következő rész, hogy aztán elmerülhessek benne. Mert egy új Maiden Lane rész azt jelenti, hogy engem zavarni szigorúan tilos.

A szívemre teszem a kezem és bevallom, hogy ez a kötet még a Duke of Sin által felállított magas lécet is simán, játszi könnyedséggel átugrotta. Mert még annál is jobban tetszett. Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani. Úgy látszik, ez tényleg egy olyan sorozat, ami részről részre egyre jobb lesz. Már szinte nem győzöm számon tartani, hogy egy-egy könyvben mit is imádtam a legjobban. Maradjunk annyiban, hogy az utóbbi pár részből nem emelek ki semmit, hanem simán csak ennyit mondok: az első betűtől az utolsóig tökéletesek.

Nem kis izgalom volt bennem ezen kötettel kapcsolatban. Alf azért már nagyon régóta piszkálta a fantáziámat. És zsigerből éreztem, hogy az ő története hatalmasat fog ütni. Mondanom se kell, igazam lett. Még most sem térek teljesen magamhoz, egyszerűen annyira élveztem, annyira magával ragadó volt az egész, hogy nem tudok visszatérni a fellegekből.

Izgalmas, vagány, szenvedélyes. Igen, drágáim, egyetlen egy könyvről hadoválok most itt. Minden benne volt, ami egy erotikával bőségesen átszőtt történelmi romantikus regénybe kell.
Hugh és Alf párosa felejthetetlen élményt nyújtott.

Már nagyon-nagyon várom a következő részt is!

*****
Idézetek
*****
She might not be a lady, but she had her honor.


Kissing Kyle had made her feel wild an free.
Like flying over the roofs of St. Giles.


She was so sweet. So right.


He was like a star in the night sky above and she but a sparrow. No matter how high she might try to fly, she’d never reach him.


She was a huntress – his huntress.


He was tall and broad an he was hers.She took a candlestick standing on the table outside the dining room and picked up her poor bedraggled skirts. A bit like Cinderella, wasn’t she? Cinderella well past midnight.
Except Cinderella had never sucked her prince’s prick, had she?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése