2016. november 20., vasárnap

Pepper Winters: Dollars (Dollar #2)


Megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

Sorozat: Dollar

Fülszöveg: Dollars, the sequel to PENNIES releases soon! May 2017 is just a placement date until a confirmed release is announced. 

“I should never have asked for a night with you. This would never have happened if I’d had more willpower.” 

A thief met a possession and did what he did best.
Now, he has to live with the consequences. 
Including the girl he claimed.
Gyerekek, én most egy roncs vagyok. Nagyon mélyen tudtam, hogy ez a regény apró darabokra fog cincálni. De erre az érzelmi hullámvasútra még így sem tudtam felkészülni. Feszült figyelemmel kísérve olvastam a regényt, egy pillanatot sem akartam elmulasztani. Egy ültő helyemben ki is olvastam.

Ez nem az a fajta könyv, amit csak úgy ott tudsz hagyni az asztalodon. Nem, ezt folyamatosan olvasni kell, hisz nem hagy nyugodni, minden érzékedet magáénak követeli. Mikor eléred a pontot, hogy úgy érzed, nem bír a szíved többet elviselni, jön Pepper Winters és rápakol még egy lapáttal. És higgyétek el, fájdalom még nem volt ilyen jó. Mert annak ellenére, hogy ez a könyv kemény, nagyon sokat ad. Abszolút felejthetetlen élménnyé fajul.

Olvastatok már jó könyvet? Nos, akkor hamarosan elfeledkezhettek róla, hisz a Dollars pillanatok alatt kiüti a nyeregből.


Úgy hívom ezt a regényt, hogy a királycsináló. Mert Elder Prest a szívem egyetlen, öröklétű királya lett. Mindenkit kenterbe ver ezzel a lehengerlő személyiséggel.
Pim pedig… ez a lány, ez a bátor virágszál örökre a szívembe lopta magát.


A vége? Arra késztet, hogy még többért könyörögjek. Pepper, olyan dolgot hoztál ezzel a sorozattal az életembe, amire sosem számítottam volna. Köszönöm. Ezerszeresen is.
---
My dear Lord, I’m a mess. I knew, deep down in my bones, that this book will tear my apart. But I never expected such a great emotional roller-coaster. I was not sure I was ready for it. But this anticipation was killing me. So, yeah, I was reading this book with everything I had. And I’ve read it in one sitting.

This book is not that kind of book you just leave on your desk knowing you’ll read it later. Nope, this book must be read constantly. When you reach that level where you think you can’t bear more, Pepper Winters will make you suffer more. So much more. And believe me, pure hell never felt so good. Yes, this book is really hard, but it gives you so much. It’ll be unforgettable, mark my words.

Have you ever read a great book? Well, forget about it, because Dollars will beat it in no time. 

This book is a kingmaker because, from now, Elder Prest is the only king of my heart. I don’t think I’ve ever met such a great, complex and  inscrutable character. I don’t know any other man right now, sorry.

And Pim…this brave thing…she has my heart forever.

The ending? It just made me craving for more and more. 
Dearest Pepper! I’ve never seen it coming. You brought such an amazing thing in my life with this series! Thank you. Thank you a thousand times!

*****
Idézetek
*****
He stole me.
Just in time.


She belongs to me now.
And that complicated my existence a shit ton.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése