2016. október 5., szerda

Rachel Van Dyken : The Bachelor Auction (The Bachelors of Arizona #1)

Megjelenés éve: 2016.

Forever

352 oldal

Sorozat: The Bachelors of Arizona

Fülszöveg: Cinderella never had to deal with this crap.

Jane isn't entirely sure that Cinderella got such a raw deal. Sure, she had a rough start, but didn't she eventually land a prince and a happily-ever-after? Meanwhile, Jane is busy waiting on her demanding, entitled sisters, running her cleaning business, and . . . yep, not a prince in sight. Until a party and a broken shoe incident leave Jane wondering if princes---or at least, a certain deliciously hunky billionaire---maybe do exist.

Except Brock Wellington isn't anyone's dream guy. Hell, a prince would never agree to be auctioned off in marriage to the highest bidder. Or act like an arrogant jerk---even if it was just a façade. Now, as Brock is waiting for the auction chopping block, he figures it's karmic retribution that he's tempted by a sexy, sassy woman he can't have. But while they can't have a fairy-tale ending, maybe they can indulge in a little bit of fantasy . .

(Goodreads)Szerintem nem titok, hogy imádom Rachel Van Dyken munkásságát. Mind íróként, mind magánszemélyként lenyűgöző a hölgy. Így nem is volt kérdés, hogy ezt a remek kis sztori is majd felkerül az olvasmánylistámra. Nagyon bírom az ilyen típusú regényeket, meg azért amellett sem tudtam elmenni, hogy lesz neki egy kis Hamupipőke-beütése. Szóval, ez lett volna a rövid utam a könyv felé.


Mikor megnyitottam a regényt, szinte azonnal magába szippantott. Rachel könyveit valahogy mindig körbelengi valami egyedi, megfoghatatlan levegő, amitől aztán letenni se tudja az olvasó. Szabályosan rajongok a csajszi humoráért, amit ebben a sztoriban is rendesen kamatoztatott.

Tetszett az alapkoncepció is, ez az agglegény-árverés szerintem már biztosíték volt arra, hogy nem fogok unatkozni. Annak ellenére, hogy nincsenek benne nagy mozzanatok – értsd: nem raboltak el senkit, nem volt benne mészárlás -, igenis élvezetes volt minden pillanata.

Könnyed olvasmány, ami megnevetett, de még tükröt is mutat a mai társadalomnak egy népszerű tündérmese feldolgozásával. Engem nagyon jól kikapcsolt, jókat mulattam bizonyos helyzeteken, érdekes volt a történet alakulása is, a karakterek pedig nagyon a szívemhez nőttek.

Jane szerintem egy nagyon klassz hősnő. Kedves, bájos, jószívű, helyén van az esze.
Brock pedig… Hát, tipikus pasi, elég ennyit mondani róla. Megsúgom:
őt is imádtam.
A nagypapi volt m
ég haláli pofa, és az ikrekről se feledkezzünk el.
Már várom, mi lesz a két másik srác sorsa, mert jó dolgokat szimatolok velük kapcsolatban.

*****
Idézetek
*****

„A woman like you doesn’t belong in the shadows.”


Those shoes were a catalyst.
Those shoes were temptation.
Those shoes were the devil.


Even if he still hadn’t been able to utter „no” to his own Grandfather – his heart still screamed „yes” to Jane.
And for now, it had to be enough.When had life become so stressful?
Oh, right, the minute she’s said yes to a crazy old man and fell in love with his even crazier grandson.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése