2016. szeptember 5., hétfő

K.Webster: This Isn't Over, Baby (War & Peace #3)

Megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

236 oldal

Sorozat: War & Peace

Fülszöveg: ***THIS IS BOOK THREE IN THE WAR & PEACE SERIES. THIS IS THE VILLAIN'S STORY. PREPARE YOURSELF...GABE IS COMING AUGUST 30TH, 2016!!!!***
They’d won the battle and I held up the white flag of defeat…
But the war wasn’t OVER.

I suffered the aching loss of what they had stolen from me.
OVER and OVER again, my heart broke.
The white Queen and the black King had taken OVER the game
and ruled for what seemed like eternity.

Until one day, eternity was finally OVER.

I was the dark knight who would rise again and conquer.
I was the man who would win OVER the most important piece on the board.

A slayer. A protector. A father.
A new king with the blackest of hearts.

And head OVER heels in love with…
The little princess who owned my twisted soul.

Sometimes the villains don’t just want their happy ending…
They demand it.

This isn’t OVER, baby.
This will never be OVER.

Warning:
This Isn’t Over, Baby is a dark romance. Strong sexual themes and violence which could trigger emotional distress are found in this story. This story is NOT for everyone.
(Goodreads)


Mi a…? Mi a… mi volt ez? Mi a fene történt itt? Wow. Erre szinte szavak sincsenek. Azért próbálok valamit rittyenteni, nem csak andalogni itt. (Csak mert vannak, akik nem szeretik. De nem nekik írok.)
Hát, K. Webster tudta fokozni a fokozhatatlant. Írt egy olyan nagyon durva könyvet, hogy az állam a padlót súrolja. Ez. A. Könyv. Brutális. Brutálisan kemény, mocskos, okos.
Lenne egy kérdésem. Volt már olyan, hogy annyira megbirizgálták az elméteket, hogy azt se tudtátok, hol vagytok? Ha nem, sürg
ősen kapjátok fel ezt a regényt, ezt a sorozatot, mert ez az élmény kihagyhatatlan.  Komolyan mondom, pislogni se mertem. Ha szólt valaki hozzám, beintettem neki, hogy akkor most szépen hagyjon békén, mert lehetetlen felülkerekedni azon a viharon, amit ez a könyv okozott. Nem tudom, hogy lehet valaki ennyire kegyetlenül tehetséges… Félelmetes.
Igazán kemény könyvre vágysz? Légy a vendégem, olvass Webstert
ől!

Rettegtem. Izgultam. Majd rabul estem. Nagyon ritkán kerül a kezem ügyébe ennyire sokkoló történet. De K. Webstertől nem is várnék kevesebbet. Mikor megtudtam, hogy Gabenek is jut egy regény…mit ne mondjak, rendesen megmozgatta a világomat és a fantáziámat. És annyira, de annyira tudtam, hogy ez a sztori mindennél keményebb lesz. De még engem is meglepett azzal, hogy nem azon oldalával, amire először gondoltam. Totális pofára esés volt a részemről.Szokták mondani, hogy éles a határ szeretet és gy
űlölet között. Ez a könyv tökéletesen alátámasztja ezt a mondást. Próbálom összekaparni a gondolataimat, de egyszerűen ez az egy értelmes dolog sült ki az egészből. Lehet, hogy mazochista vagyok, de ez a történet abszolút újraolvasós.

Gabe…ez a faszi enigma. Én nem találok rá szavakat.
A többieket meg hagyjuk. Nem vagyok hajlandó nyilatkozni. Az agyam defektet kapott.
És ez még csak a kezdet volt. Huh, még több könyvet, Kristi!

*****
Idézetek
*****


I’m not weak.
Not anymore.


I’m the rash one—although Dad prefers brave.
I’m the quickest one to get angry—although Dad calls me passionate.
I’m the one always questioning why there are certain rules—Dad calls me intelligent.


All Gabe would need is a staff and a toga, and he’d be right out of the Greek mythology we studied freshman year. He doesn’t look like he’d be Zeus or Poseidon. No, Gabe looks like he could be Hades. Splattered with the blood of his enemies. Evil and sinister, yet powerful and protective. Knows what he wants and destroys all those in his path. And I could be Persephone. He could steal me away and take me to the underworld where I belong. With him. My black thoughts would be welcome and normal there. Gabe certainly doesn’t look like he belongs here. Neither do I.


This girl is brave and unflappable.
This girl is mine.


LOVE IS A WICKED little creature. It slithers into your life and sinks its teeth into you whether you like it or not. Love doesn’t care about morals or social norms or familial boundaries. Love takes whatever the fuck it wants.


“I’m just a sick bastard who takes what he wants even when it’s the wrong thing to take. I’ll go to hell one day for all of this.”
Her brows furl together. “I’ll go with you.”
My heart beats to life in my chest, and I can’t help but smile at her. “You don’t belong in hell, sweet girl. You’re an angel.”


I’ve never been a wise man.
I’m a man who thinks with his cock.


“Why are you doing this?” I grumble.
“Why are you fighting this?”
“I’m a bad man who does very bad things,” I snarl, my restraint holding on by a precariously thin thread. “I’m better when I’m with you. Let me be a better man.”
Her eyes mist over and her lip wobbles. The rejection she wears on her face cripples me. “I don’t want you to be a better man. I want you to be you.”


I’m relaxed and happy. In heaven. With my king of the underworld. My Hades.


Who needs light when the dark nourishes your entire being?

Not this girl.
ThisIsn'tOverBaby_Tour

This Isn’t Over, Baby

by K. Webster
War & Peace
Publication Date: August 30, 2016
  Genres: Adult, Contemporary, Dark Romance


goodreads-badge-add-38px TIOB FULL JACKET FINAL

About K. Webster

K Webster2
 K Webster is the author of dozens romance books in many different genres including contemporary romance, historical romance, paranormal romance, and erotic romance. When not spending time with her husband of twelve years and two adorable children, she’s active on social media connecting with her readers. Her other passions besides writing include reading and graphic design. K can always be found in front of her computer chasing her next idea and taking action. She looks forward to the day when she will see one of her titles on the big screen. You can easily find K Webster on Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, and Goodreads! Website: www.authorkwebster.com Newsletter: http://eepurl.com/bllgoP

IndieSageBlogger

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése