2016. szeptember 19., hétfő

Bella Jewel: Amore - Part 1 Review + Release Day Blitz

Megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

Fülszöveg:  “It is not love that defines us, Julietta. It is love that destroys us.”


I’m just a normal girl.
Or so you would think.
I’ve never thought of myself as anything different.
Until I met him.
He doesn’t think I’m normal.
He thinks I’m special.
Special enough to be in his life.
Special enough to enter his world.
Special enough for his bed.
Rafael Lencioni. Dangerous. Beautiful. Terrifying.
My story is the one that’s never told.
I’m not the daughter.
I’m not the wife.
I’m not the forbidden lover.
I’m not a sister or a mother.
I’m not who you think I am.
So for me to fit into their world, I have to do something I never wanted in my life.
Something I would have frowned upon until I met him.
I have to change who I am.
I have to shut down my heart.
I have to accept my place.
My body belongs to him.
My heart isn’t permitted to.
Those are his rules.
But rules were made to be broken…right?
 


Na, először is tisztázzunk valamit. Én nagyon nem szeretem az ilyen hátterű történeteket. Most nem írom le, mit nem szeretek, habár lehet egy sejtésetek. Szóval, az a nagy büdös helyzet, hogy mikor elolvastam a bevezetést, majdnem letettem a könyvet. De aztán eszembe jutott, hogy ezt Bella Jewel írta, tehát mindenképpen el kell olvasnom. És nagyon mérges lettem volna magamra, ha nem teszem meg. Mert ez a fajta helyzet ilyen jól még sosem volt megírva. Bella nagyon jól, mesterien megoldotta a dolgot. Példamutató.


Egyszerűen magához láncolt. Egyik pillanatban még csak az első fejezetnél jártam, a következőben már az államat keresgéltem a padlón a vége miatt. Meg amiatt, ami közben történt. Káprázatos volt az egész. Izgalmas, fordulatos, tüzes, szenvedélyes. Minden, ami egy maffiás regénybe kell. Elsőre kiváló volt.
Volt benne valami, ami miatt k
éptelenség volt letenni. Olyan volt, mintha transzba ejtett volna. Tetszett, hogy úgy volt változatos, hogy nem volt túl sok. Nem sokkolni, csak megrémiszteni akart. Arra kényszerít, hogy mindennél jobban akard a folytatást.


Julie és Rafael kapcsolata teljesen elvarázsolt. Imádtam, ahogy ezek ketten játszottak egymással. Szeretem az ilyen fajta párosokat.

De. A. Vége. Hát, arra szavak sincsenek.

Drága Bella! Ezt a függővéget csak egyféleképpen tudom neked megbocsátani: ha a második rész is ilyen remekül lesz megírva. És tényleg minél hamarabb a kezemben tudhatom.


Purchase Links

AMAZON US / UK / CA / AU


Author Bio

Bella Jewel is a self published, USA Today bestselling author. She’s been publishing since 2013. Her first release was a contemporary romance, Hell’s Knights which topped the charts upon release. Since that time, she has published over five novels, gaining a bestseller status on numerous platforms. She lives in North Queensland and is currently studying editing and proofreading to further expand her career. Bella has been writing since she was just shy of fifteen years old. In Summer 2013 she was offered an ebook deal through Montlake Romance for her bestselling modern day pirate series, Enslaved By The Ocean. She plans to expand her writing career, planning many new releases for the future.Author Links

Giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése