2016. augusztus 16., kedd

Tillie Cole: Ravage (Scarred Souls #3)
Megjelenés éve: 2016.

St. Martin's Griffin 

336 oldal

Sorozat: Scarred Souls

Fülszöveg:  Taken by the Jakhua Clan as a teen, 194 was stripped of his name, his identity, and his freewill, meticulously honed to be a ruthless, soulless killing machine, trained solely to spill blood and stop hearts. This is a role he resents with every fiber of his being, but one he embraces to gain back the precious leverage the Georgians wield as their weapon of control: his younger sister, 152.
Zoya Kostava is in shock. After fleeing her mafia family's massacre in Georgia as a child, Mzia lives in secret, hiding from her enemies in the dark shadows of Manhattan. At age twenty-five, believing all her family is dead, word reaches Zoya that her brother Zaal is very much alive... and living with their family's greatest enemy: the Volkov Bratva in Brooklyn.

Yearning to be reunited with her beloved Zaal, Zoya risks her safety and anonymity for the brother she had mourned since childhood. But just as she reaches Zaal's apartment, Zoya is seized and taken captive by a strange man, who is strong, dark, and brutal... Unyielding, he demands her utter obedience as he locks her away in darkness. He is highly skilled in torture and inflicting pain, and demands to know everything about her brother Zaal and everything about her. He is a man that'll do anything to get what he wants.

Sometimes love requires the sacrifice and betrayal of those held most dear. But is finding one's true love worth committing the greatest sacrifice of all?


(Goodreads)
(Amazon)

Drágáim, ebben a pillanatban is azzal küzdök, hogy megszabaduljak a libabőrtől, ami az egész testemen eluralkodott. Hihetetlen, de Tillie minden egyes könyvével új szintre lép. Valahogy mindig egyre nehezebben jutok szóhoz, mikor tőle olvasok. Ő is olyan író, aki sosem okoz csalódást – és megint csak nem az elfogultság beszél belőlem.
M
ár nagyon vártam ezt a részt. Ez a sorozat nagyon közel áll hozzám, eddig minden egyes könyvet lélegzetvisszafojtva olvastam. Ez pedig egyenesen a szívembe talált.


Nehéz spoiler nélkül írni, de nem akarom elvenni senkitől sem az élményt. Bármit mondhatnék, azzal tuti, hogy lelőnék valamit, mert egyszerűen annyi minden van ebben a regényben, hogy csak kapkodtam a fejemet.
Tillie Cole veszélyes. Veszélyes az elmédre, a szívedre, a lelkedre. A Ravage eddigi legsötétebb könyve, és garantálom, hogy nem úszod meg száraz szemmel.

194 és Zoya szerelme lehetetlen. De mégsem az, hisz mint tudjuk, a szívnek parancsolni nem lehet. Mikor a körülmények összehoznak két olyan lelket, akik amúgy nem találkoznának, a robbanás elkerülhetetlen.
A dolgok, amik történtek velük…hihetetlen, hogy ennyi szarság sem töri meg a szellemet. Zseniálisan összerakott könyv, zseniális karakterekkel tarkítva.


A végén eleredtek a könnyeim. Egyszerűen már nem bírtam visszatartani őket… Csak még többet akarok…

*****
Idézetek
*****
I became the deliverer of death.

I was torture.

I was pain.
I was the fucking nightmare that no one ever saw coming…
… until it was too late.


He was just like my Anri and Zaal. Like me.

Broken.


In two seconds flat, I’d crushed my lips against hers.

It was my very first kiss.


I was content to comfort the monster.

Because this monster deserved my care. 

He needed to be loved.
By me.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése