2016. augusztus 16., kedd

Tiffany Reisz: Her Halloween Treat (Men at Work #1)
Megjelenés éve: 2016.

Harlequin 

224 oldal

Sorozat: Men at Work

Fülszöveg: Trick…or wicked treat!
It was a devastating dirty trick—Joey Silvia just found out her boyfriend of two years is married. What. A. Dick. Joey knows her best chance to get over one guy is to get under another. Of course, heading home to her family's remote cabin in Oregon poses some challenges in the "available men" department…until she discovers this cabin comes with its own hot handyman!

Holy crap, Chris Steffensen. When did her brother's best friend turn into a hard-bodied pile of blond-bearded hotness? He's the perfect Halloween treat—and a surprisingly dirty rebound guy. For a couple of weeks, anyway. Except that Chris has other ideas…like proving to Joey that this blast from the past is a whole lot more than a naughty Halloween hookup.(Goodreads)


Ajj, hogy én mennyire imádom Tiffany Reisz könyveit! Legyen szó itt eredendő bűnösségről, vagy éppen bourbon-tolvajlásról, esetleg pár lopott órácskáról egy hegyi kabinban, ez a nő nem tud rosszat írni. Egyszerűen nem megy neki. Olyan stílusa van, amit még megközelíteni se lehet. Konkrétan csüngök minden szaván. Ha disznótorról írna, azért lennék odáig. Varázsa van a nőnek, na.

Hogy jellemezn
ém ezt a történetet? Hmm, leginkább egy kinky, túlfűtött, romantikus regényként tudnám leírni. Kellemes, könnyed, humoros, szenvedélyes. Minden, ami egy Harlequin regénybe belefér.

Számomra üdít
ően hatott a sok egyhangú könyv között. Oké, Tiffany még mindig brand, valamint garancia az önfeledt szórakozásra. Ezt tényleg meg is kaptam. Megint.

Al
áírom, javarészt egymást nyalogatták a főszereplők, de kit érdekel, ha mindez ilyen módon került kidolgozásra?

Joeyt nagyon b
írtam, imádtam benne, hogy amilyen konok, olyan okos, bölcs is, belátta, hogy döntenie kell, ha a boldogsága a tét.
Chris pedig egy
álom. Itt megragadnám az alkalmat egy kis offolásra. Szóval, csodálom Tiffany asszonyságot azért a tehetségért, ahogy a karaktereihez nyúl. Nemcsak belsőleg szeret kísérletezni, a külső jegyekben is hajlandó eltérni a megszokottól. Mert az általam olvasott könyvet 85 százalékában a főhősnek vagy sötét haja és világos szeme, vagy sötét haja és sötét szeme van. Tiff viszont bátran nyúl a világosabb tónusokhoz is. Ezért is imádom.
Tiffany megmozgat. Minden egyes reg
ényével.

Ha kellemes kikapcsol
ódásra vágysz, nyugodtan kapd majd elő ezt a regényt!*****
Idézetek
*****
The world didn’t end just because a man told a lie. That was good. The world would have ended a long time ago and many times over if it did.


“You can have sex. Go find someone to have sex with. Right now.”
“I’m int he middle of the woods. The next cabin is half a mile west.”
“Then start walking. Bigfoot’s probably out there. He’s probably well hung.”
“And hairy.”
“I warned you about the beard rush thing.”


“Are you begging for sex?”
“Not yet. Should I?”
“Worth a try. Maybe it would work.”


“Good job,” he said to his cock. They were a good team, too.“(…) You know the old saying --- if at first you don’t succeed, fuck that guy again.”
“I don’t remember that old saying.”
“It’s before your time” Kira said.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése