2016. augusztus 1., hétfő

K. Webster: Untimely You

Megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

Fülszöveg: He can't love her. It simply won't work. Besides, he's already bound to the prison he created. A life that owns him.
She craves to help him. She'll make it work. His secrets test the limits of her sanity and morals. Yet he owns her.

The chains will break free.
The demon will be released.
And he'll be hungry for...her.

Will their untimely love overcome the past and create a living, breathing future?

Perhaps.

Or, they might just go crazy...

***This book is a contemporary romance standalone.***

(Goodreads)


Kész, vége. Azt hiszem, K.Webster most tett igazán a könyvei rabjává. Ebbe a regénybe egyenesen beleszerettem. Képtelenségnek tartottam, hogy ne tudjak ellenállni egy könyvnek. Egészen idáig. Vannak regények, amik örökre megmaradnak benned. És vannak olyanok, amik a szívedbe karcolják, a bőrödbe marják magukat. Ez a könyv az utóbbi kategóriába tartozik. Fájt, leírhatatlanul fájt minden pillanata, mégis a legnagyobb gyönyöröket élhettem át, hála neki. Nem is tudok egyszerű regényként tekinteni rá. Ez maga a megváltás volt.

K.Webster-t
ől, a Zeke’s Eden-t leszámítva, eddig csak dark romance témában olvastam. Abban a műfajban lehengerelt. Nem is gondoltam volna, hogy kortárs romantikus regénnyel is ennyire le fog majd nyűgözni. Pedig megtette. És imádom is ezért. Szerintem ő is sűrűbben fog előfordulni az olvasmányaim között.

Nem sz
ámítottam arra, hogy ez a regény ennyire megindít majd. De egyik meglepetés után jött a másik, én meg csak pislogtam, mert egyszerűen nem tudtam felfogni, mi történik velem. Teljesen másra számítottam. De egy pillanatig sem bánom, hogy ezt kaptam. K.Webster remek stílusa amúgy is garantált egy feledhetetlen élményt, ehhez pedig a történet is hozzátette a magáét.Nehéz írni róla, szerintem ez is tipikusan olyan könyv, amit ha nem olvasol el, picit kevesebb leszel. Tudom, hogy nem mindenkinek adatik meg, hogy eljusson idáig, de én mindenképpen szeretném, ha egyre többen fedeznék fel.  Mert szimplán csak muszáj elolvasni. Pont, nem nyitok vitát.

Úgy vélem, életemben nem imádtam h
ősnőt annyira, mint Neesy-t. Ez a nő az első pillanatban rabul ejtette a szívemet. Ügyetlen, esetlen, karakán, hatalmas szíve van.
Adjuk hozzá ezt a megtört, komoly, Adrian nev
ű férfit, és máris megvan a tökéletes szereposztás. Ezek ketten rendesen meggyötörték a lelkemet. De magasról teszek rá.

A v
ége egyszerűen csak…basszus, hozzátok vissza a zsebkendőimet!!!!
(Légyszi, aki teheti, olvassa el!! *nemlétez
őbociszemek*)

*****
Id
ézetek
*****


I’m no gold digger—I’m an orgasm digger.


I’d thought he was good-looking—handsome—but I was wrong.
He’s fucking hot.“You’re a terrible friend, Wacko.”
I smile despite my distraught haze. “So are you, Crazy.”


I hear her. Not just the way her voice rises as she speaks with passion or as it speeds up with every word. I listen to what she’s saying.


I don’t deserve a woman like Bernice Noble.
But I want her anyway.


Bernice Noble is everything.
Fucking everything.

And I’ll never let her go.UntimelyYou_Tour

Untimely You

by K. Webster Publication Date: July 26, 2016 Genres: Adult, Contemporary, Romance
front only (1)


goodreads-badge-add-38px

About K. Webster

K Webster2
 K Webster is the author of dozens romance books in many different genres including contemporary romance, historical romance, paranormal romance, and erotic romance. When not spending time with her husband of twelve years and two adorable children, she’s active on social media connecting with her readers. Her other passions besides writing include reading and graphic design. K can always be found in front of her computer chasing her next idea and taking action. She looks forward to the day when she will see one of her titles on the big screen. You can easily find K Webster on Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, and Goodreads! Website: www.authorkwebster.com Newsletter: http://eepurl.com/bllgoP

IndieSageBlogger

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése