2016. augusztus 28., vasárnap

Heti összes - augusztus 22 - 28.Sziasztok!

Új rovattal jelentkezem, mert úgy láttam, így egy picivel könnyebb számon tartani könyves huncutságaimat.

Heti szinten mindig összegyűjtöm, mit olvastam, mit szereztem be, esetleg milyen könyves élmények történtek velem.

Csapjunk bele!

Ezt szereztem be:🌸 Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook (imádom ezt a könyvet, kellett paperbackban is)
🌸 Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement (szintén zenész)
🌸 Jenika Snow: Lumberjack 
🌸 Lauren Rowe: A klub (angolul már olvastam)
🌸 Lauren Rowe: A panasz (magyarul jöhetett a második rész)


🌸 Mary Balogh: Lánykérés 
🌸 Madeleine Roux: Asylum - A bolyongó lélek


Ezt olvastam:🌸 Rachel Gibson: Just Kiss Me (4 csillag)

Mindig örülök, ha Gibson-regény tapad a mancsomhoz. Most is fülig ért a szám, mikor megrendeltem, a mosoly azonban kicsit kókadt lett így a végére. 
Imádom Rachelt, az egyik legnagyobb, legélvezetesebb mesélő a chick-lit irodalom terén. Ez a történet azonban kissé közömbös volt. Valahogy a sztori is lagymatag volt, a szereplők semlegesek, mintha arra próbált volna építeni, hogy Vivian mekkora nagy filmcsillag, mialatt Henryről alig tudhattunk meg valamit.

Ennek ellenére élveztem.  A naplóbejegyzések, a szokásos humort tükrözve, sziporkázóak voltak, nagyon sokat nevettem.

Élvezetes, de nem feledhetetlen. J

*****

Idézetek
*****

Things To Buy When I’m Rich List

Pink candy house
My own ice cream store
Beeper—Momma says only drug dealers have beepers—as if!
A pool
A rabid monkey to bite Henry


“Hello, Ms. Vivien,” Henry Whitley-Shuler drawled, pulling the vowels like warm taffy. “It’s been a long time.”


He wasn’t looking for a pedigree. He was looking for a woman that he would love forever. That he wanted to love forever.


Dear Diary,
I got a pain in my chest yesterday. I’m sure I’m going to need a bra any day now.


🌸 Lauren Rowe: A panasz (5 csillag)
Akárki akármit mond, így néz ki egy vérbeli erotikus könyv. Lauren Rowe számomra egy királynő, a Ball Peen Hammer után ismét vágytam valami dögösre tőle. Ki mást kaptam volna elő, mint Jonas Faradayt? 
Egyszerűen nem értem a dolgot: itt van ez a több sebből vérző, érzékeny, folytonos merevedéssel küzdő férfiú, és sokan a nyálas tinifiúcskákat imádoljátok. #szeressétekJonastis Én egyszerűen nem tudok neki ellenállni. És mellé csapjuk még Sarah-t, már meg is van az önfeledt szórakozásom. 

Nekem ez a rész picit jobban tetszett, valahogy jobban peregtek a lapok.Egy dolgot kifogásolok: a fordítást. Szörnyű volt. #Minden álmom az, hogy megéljek egy olyan fordítást erotikus könyv tekintetében, ami akár szódával is elmegy…# Ettől eltekintve a sztori Rowe-módra tarolt nálam.

*****

Idézetek
*****


9.o.
Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy a karomba veszem Sarah-t, és szeretkezem vele, gyengéden, céltudatosan, szenvedélyesen, és közben azt suttogom a fülébe: „szeretlek.”


62.o.
- A gyereknek mindenki elnézi, ha fél a sötéttől. De ha egy férfi fél a világosságtól – az igazi tragédia(…).


76.o.
Istenem… nincs is gyönyörűbb annál, mint látni, ahogy a kedvesed a szemed láttára válik gyönyörű pillangóvá.


87.o.
- Alig várom, hogy felfedezhessem a rejtett mélységeidet, Sarah Cruz. Tudod-e, milyennek látlak? Mint a felfedezetlen óceánt. – Egy pillanatra elhallgat. – Te vagy az én óceánom.
🌸 L.J. Shen: Tyed (5 csillag)Hát, L.J. Shen bármilyen műfajban mesteri munkát végez. Ez a regény most nem dark romance volt, inkább egy remek egyensúlyt képzett a romantikus, meg a rom-com regények között. Mindennek ellenére volt benne kis mélység is, ami birizgálta a fantáziámat.
Szerintem remek kis könyv, remek karakterekkel, remekül megírva.

Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő.

*****
Idézetek
*****

The university is located between San Francisco, Oakland and my internal wish to kill myself.

My initial conclusion is that any guy who would want to be an MMA fighter must be brain damaged.

He has pouty, perfectly shaped lips, slanted Asian eyes and the chiseled, Brad Pitt-like bone structure girls shit themselves over. Quick reminder: I’m a girl. I’m standing in hazardous vicinity to him. And I’m clearly, unbelievably fucked.

Final verdict? Ugliest tattoo to ever be inked on human flesh, but Ty somehow pulls it off without looking like a serial killer.

Of course I can handle Ty Wilder. I’m a (kind of) strong, (semi) independent woman, and I can. Handle. Ty. Wilder. Jesus Christ. I so can’t handle him.

(…)“And you took me out on a date purely for my intellectual abilities,” I drawl.
“No, I took you out on a date because I want to fuck your brains out, among other things, and I know that the feeling is mutual. Unlike your buddy Shane, I don’t sugarcoat my intentions. I don’t want to be your friend. I have no interest in hanging out with you at the mall or choosing outfits with you or crap like that. I crave you. I want all of you, every single inch of you. And call it an only-child syndrome, but I. DO. NOT. FUCKING. SHARE.”

Usually, he avoids showing those cutie dimples at any cost. Tonight, he is flashing them like Miley Cyrus at a nudist beach.🌸 Bethany-Kris: Thin Lives (5 csillag) - ARC

(Bejegyzés később)🌸 Fiona Davenport: I'm Yours, Baby (5 csillag)


Na, ez hatalmas buli volt. :D Ha akarok olyasmit, ismétlen, olyasmit, és nem olyat, mint Alexa Riley, akkor kapjátok a kezetekbe Fiona Davenport regényeit is. Rövid, lényegre törő, dráma-mentes. Szexi, alfa, mindent meghódítani akaró kan, aki kiszemelte magának az ártatlan csajt, csak hiba csúszott a számításba, jött egy kis – khm, nem is olyan kicsi – bökkenő, csavarodtak, szexeltek, gyűrték a lepedőt tisztességgel, mégis fergetegesen szórakoztam. 
Nekem bejött.


*****
Idézetek
*****
I had a precious baby to raise— a treasured gift from the man who’d stolen my heart and smashed it to pieces.

This girl was everything my dreams were made of. And, somehow I knew, the beauty on the inside would match that of the outside.

I’d made a decision. Aspen was mine, and I wasn’t letting her go without a fight. No, fuck that. I wasn’t letting her go at all. 🌸 Fiona Davenport: Baby, You're Mine (5 csillag)Második könyvem Fiona Davenport-tól, de már most tudom, hogy állandó szereplője lesz olvasmánylistámnak.

*****
Idézetek
*****
“I think I’ll keep you.”

We were getting married and could get to know each other as man and wife. Besides, I already knew she was my forever, and now that we were having a baby, it would be easier to convince her.

I grinned to myself. Some nights, I collapsed before Bailey, she was insatiable. If this was how she would be every time she was pregnant, I was seriously considering keeping her knocked up for the next decade.

The moment I saw her, she was mine and I was hers.

I adored her and our babies, loved them with all of my being. And, I was probably handing over my man card for saying this, but every day, I was grateful for the shitty manufacturing of a condom.
🌸 Mary Balogh: Lánykérés (5 csillag)
Először is: a General Press ismét kitett magáért. Ez a könyv, a borítótól a fordításig, egyszerűen csodálatos. Hihetetlen igényes munka – igaz, ezt már megszokhattuk.

Ez volt az első Mary Balogh regényem, pedig már nagyon régóta szemeztem a munkásságával. 
Számomra remek szórakozást nyújtott, szerettem benne, hogy lassan, finoman bontakozott ki, mint maga a bizalom főhőseink között. Imádom az ilyen történelmi-romantikus regényeket.

Kíváncsi vagyok a sorozat többi részére is, mindenképpen lecsapok már a megjelenés pillanatában!

*****

Idézetek
*****

Ijesztően fertőző lehet az állandó sopánkodás.


- A legtöbb nő nem viseli jól a fájdalmat – mondta a férfi -, de ön igen.
Sértegette a nemét, de őt személyesen megdicsérte. Most boldogan lubickolnia kéne a hálában?- Ön semmilyen tekintetben sem olyan nő, mint amilyet feleségnek keresek – jelentette ki a férfi. – Én pedig egy tökéletesen más világhoz tartozom, mint az a férj, akit ön remél megtalálni. Ennek ellenére rendkívüli vágyat érzek, hogy megcsókoljam.


- Minek fog ellenállni? – kérdezte összeráncolt szemöldökkel Gwen.
- Szeretném újból megcsókolni, ez a legkevesebb – mondta a férfi.
- És mi volna a legtöbb?
- Szeretnék együtt hálni önnel.Mikor vált ez az ember élete napjává, holdjává, mikor lett olyan fontos számára, mint a levegő?

Huncutságok:Tudjátok, nem vagyok a nagy szavak embere, de amikor három kedvenc írónőd szinte egyszerre csal mosolyt az arcodra...nos, azt azért meg kell mutatni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése