2016. augusztus 7., vasárnap

Eve Jagger: Jackson (Sexy Bastard #4)

Megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

Sorozat: Sexy Bastard

Fülszöveg: I thought I knew what I wanted. 

The perfect life, the perfect wife.

And then I met Skylar.

Turns out what I wanted wasn't what I needed.


She's spontaneous, beautifully chaotic. She's an irresistible storm about to let loose. She dances like a firecracker and finds the sexiest ways to get in trouble. She breaks into buildings and knows all of Atlanta's best taco trucks. She doesn't check the boxes on my list--she blows my list out of the water.

I thought I knew what I wanted, but now all I want is her.

But our lives are so different. She's chasing adventure and determined to never settle down. I'm climbing the ladder to success, setting the groundwork for my ambition and the family that I hope to build. When our worlds come together, will they fit together or will they clash?

Hú meg a haa. Hát ez a könyv…anyám, ez mindent vitt! A sorozat eddigi legjobb része. Imádom ebben a szériában, hogy totál fejlődőképes, és nem csak úgy vagdalkozik a nagyvilágba, hanem igenis komoly tendenciát követve halad a csúcs felé. Jackson már amúgy is régóta fúrta az oldalamat, és most Eve rakott egy olyan könyvet az orrom alá, hogy legszívesebben csak ülnék egész nap és tapsikolnék. Mert könnyed volt, mégis komoly, de ez a két dolog sosem ütötte egymást. Olyan kiegyensúlyozott volt. Igen, ez a legjobb szó rá. Nem esett túlzásokba, szórakoztatott, miközben könnyeket csalt az olvasó szemébe.
Ahw, tudjátok mit? Eve Jagger for president!

Imádom ennek az írón
őnek a stílusát. Huncutul vicces, de tud komoly is lenni. Számomra ilyen egy ideális, szórakoztató könyveket író szerző. Ez a sorozat tökéletes ötvözete az általam oly annyira imádott dolgoknak: van benne kellő mennyiségű szikra, romantika, fordulat, komolyság.
W
áá, ezt a könyvet mindenkinek el kell olvasnia, aki imádja ezt a műfajt. Mert hiába vannak benne néhol arcpirító jelenetek, annyira sokat ad, hogy miután elolvastad, csak ülsz és vigyorogsz ki a fejedből.

Mint már említettem, Jackson mát nagyon birizgálta a fantáziámat. Kíváncsi voltam, hogy ez a jólfésült, tökéletes életet élő építész mégis hogyan fog beférni a nagydumás, ellenállhatatlan Bastard-ok közé. Hát, mindenfajta fenntartás nélkül mondhatom, hogy nagyon is jól sikerült neki. Hatalmas élmény volt végigkövetni, hogyan értékeli át az életét, méghozzá egy olyan lány miatt, aki nem is felel meg az elvárásainak. Mert igen, itt most fordított volt a helyzet: a férfi akart többet, míg a nő nem igazán akart kapcsolatot. Először ez nekem furcsa volt, de a csavart, amit az írónő beletett, nem is vártam volna.

Annyira jó volt…Most egy hétig csak ezt fogok szajkózni…

Ha szeretnél egy könnyű kikapcsolódást, de szereted, ha nem adják a boldogságot annyira könnyen, akkor ez a könyv csak rád vár.

*****
Idézetek
*****

I raise my head and look directly into the face of the man before me.
Into eyes like I’ve never seen before.
Into eyes I could fucking drown in.

When our lips meet, the spark when we first touched explodes into a flaming inferno.

No matter where this thing with Jackson leads, I will find the beauty in it. Because really, in our brief, fleeting lives, there is nothing more. Just the beauty. Just the now.

“This is risky,” he murmurs, gliding his hands down my back, cupping my ass.
“Life is risky,” I tell him. I unclasp his belt. “Live a little.”

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése