2016. július 5., kedd

Hitched: Volume One (Imperfect Love #1)
Megjelenés éve: 2016.

Everafter Romance

220 oldal

Sorozat: Imperfect Love

Fülszöveg:  Marry the girl I’ve had a crush on my whole life? Check.
Inherit a hundred-billion-dollar company? Check.

Produce an heir… Wait, what?

I have ninety days to knock up my brand-new fake wife. There’s only one problem—she hates my guts.

And in the fine print of the contract? The requirement that we produce an heir.

She can’t stand to be in the same room with me. Says she’ll never be in my bed.

But I’ve never backed down from a challenge and I’m not about to start now.

Mark my words—I’ll have her begging for me, and it won’t take ninety days.

On the heels of her smash hit and New York Times bestselling SCREWED series, Kendall Ryan brings you HITCHED, a romantic comedy that delivers heart and heat. A NYC playboy turned business mogul has ninety days to win over the woman he's always desired in order to save his father's company. One tiny problem: She hates his guts.

(Goodreads)

Szentséges Kapitány! Wííí, ez valami brutálisan jó volt! Éljenek az előre eltervezett házasságok! Egy humoros romantikus regény, amiről azt hiszed, hogy majd szépen elszórakoztat – amit persze meg is tesz -, de arra végképp nem számítasz, hogy konkrétan nyitott szájjal, a betűket oldalról-oldalra falva fogod végigolvasni. Mert ezt másként lehetetlen. Ezt a könyvet csak akkor tedd le, ha koboldok potyognak az égből! Nem tudom, mi van, de valami elemi erő húz afelé, hogy most azonnal újraolvassam. Olyan, mintha nem bírnék betelni vele. Nem is emlékszem, mikor  fordult ez utoljára elő. Hihetetlen, hogy Kendall Ryan milyen káprázatosan bánik a szavakkal. Oké, nem egy szépirodalmi alkotás, nem egy „gyönyörű szép történet”, amiket oly’ annyira imádtok. Ez valami sokkal nyersebb, sokkal vadabb, sokkal őszintébb. Testközeli élmény. És mégsem ment el a „falhozkenős” irányba. Érzéki volt, de nem trágár. Szókimondó, de mégis titokzatos. A vége pedig….oké, majd a végére hagyom a rinyálásomat. 
Feledhetetlen kalandra vágyó hölgyeim, figyelem! Ez a ti könyvetek.Kendall Ryan hatalmas kedvencem. Szerintem a kortárs erotika egyik legkiemelkedőbb csillaga. És nagyon sajnálom, hogy itthon nem vevők rá sem az olvasók, sem a kiadók. Mert végre el kéne már fogadni, hogy aki E.L. James-en nevelkedik, az kb. semmit sem tud az igazi erotikus regényekről. Igen, kimondtam. Vállalom minden egyes kijelentésem következményét. Kendall varázslatos módon variálja az érzelmeket a regényeiben, most sem volt másként. Nincsen olyan érzésed, mintha az adott jelenetet már olvastad volna előtte, hanem mindig valami kis csavart belevisz a történetekbe. De mégsem kell hozzá huszonhat diploma, hogy megértsd a lényeget. Úgy szórakoztat, hogy azért nem hanyagolja el az agytekervényeidet sem.
Igen, erotikus regény, nem egy Pulitzer-díjas alkotás. Épp ez a lényeg benne. Számomra ez a pár óra sokkal értékesebb volt, mintha a világ legszebb regényeit David Gandy olvasta volna fel. (Hazug disznó! Azért annyira nem, de na…)

Noah és Olivia pillanatok alatt az egyik kedvenc párosommá n
őtték ki magukat. Szerintem Kendall Ryan az az írónő, aki tud olyan női karaktert alkotni, akit minden további nélkül imádok. Noah-ról pedig nem nyitok litániát, csak annyit mondok el, hogy vigyázzatok, hova téved a kezetek, mert Noah az enyém!

Huh. A vége. Gyilkos. Nem tudtam, hova nézzek, vagy ötször visszaolvastam az utolsó két fejezetet. Most azonnal akarom a második részt!!

*****
Idézetek
*****

In my view, there were no options. There was just the right thing to do. We had to marry to save not only our own jobs, but our fathers’ legacies and the jobs of six thousand people in offices in Manhattan, Chicago, San Diego, and Brussels.
Olivia felt differently. She didn’t relish the idea of being tied to me, and insisted there had to be another way.
Even if we do manage to persuade her to tie the knot, there’s no way Olivia would be getting anywhere near my bed. Damn shame.


There’s no way Olivia Cane will ever have me wrapped around her finger.


“What makes you think I would want more with you, anyway? You aren’t exactly my type.”
I expect him to just give me a knowing look, or maybe toss back some mild innuendo. What I absolutely did not expect was, “Because I have a nine-inch cock.”


Screw him—no, wait, don’t screw him. I mean, forget him. And his monster penis.


“Why do you call me Snowflake?”
He steps closer and runs one finger along my cheek, making my skin tingle in its wake. “Because you’re just like a snowflake. Beautiful and unique, and with one touch you’ll be wet.”


He thinks he can prove himself right and also get laid—two birds with one stone.
Well, he can just forget about it. Olivia Cane does not beg. Ever.


“You know I wouldn’t do anything to hurt you, right?”
She nods without hesitation.
That’s good. It means she’s beginning to trust me.

Maybe it’s a start.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése