2016. június 26., vasárnap

Sawyer Bennett: Wicked Ride (The Wicked Horse #4)

Megjelenés éve: 2016. 

Loveswept

Sorozat: The Wicked Horse

Fülszöveg: I think this woman may be the death of me. A dire prediction, but probably true.Probably true because she’s not mine to have and I’ll probably take her, even at the risk to my own safety. So many men slobbering to get a taste of her and only one, sweet, virginal girl to go around.
That’s right.
She’s a virgin.
Looking like a porcelain china doll that would break if not handled carefully. But I also know she’s stronger than she looks.
She’s a contradiction.
She’s most likely my downfall.
Like I said, she’ll probably be the death of me, but it’s a risk I’m willing to take.

**Warning: this book has sex in it. Lots of sex. Dirty sex. The Wicked Horse Series is a bit different than what Sawyer Bennett normally writes. While you’ll still enjoy fabulous characters, a suspenseful story, some witty banter and an epic romance, there’s just… a lot of sex. You’ve been warned.

(Goodreads)

Tudjuk, hogy Sawyer Bennett szeret minket kínozni. Szerintem nem vagyok azzal egyedül, hogy már mindenáron Bridger sztoriját akartam olvasni. De még egyet kellett várnom. Helyette megkaptam Logan történetét. És tudjátok mit? Egy picikért sem bántam. Mert Logan eddig annyira elveszett a tömegben, pedig olyan sztori lakozik benne, hogy nem győztem kapkodni a fejem.
A sorozat ezen r
észe csapott képen a legjobban. Nem számítottam rá, hogy ennyi energia lesz benne. Mrs. Bennett jött, látott, győzött. Mindent felégetett. Egy felettébb erős történet, különlegesen erős karakterekkel. Részemről a sorozat legjobb része címet megkaphatja. Legszívesebben most azonnal újraolvasnám.Nem titok, im
ádom Sawyer Bennett-tet. Minden formájában. Boszorkány a néni, nincs mit tenni. Nem tudom, miféle varázslat kavarog itt, de ez a sorozat részről részre egyre jobb lesz. Nem érdekelnek a negatív hangok, amik szerint egy kinkységet imádó férfiból nem lehet hős szerelmes. Már hogy a viharba ne lehetne! Bennett néni megmutatta, hogy mire képes egy igazszerelmes csőd…izé, cowboy.
Imádom a kötetekben, hogy változatosak. Mind a 8 – nemsokára 10 – f
őhős más-más problémát próbál meg feldolgozni. Ééés végggreee elfelejtettük a nemierőszakot, mint alap problémát. Tudom, komoly dolog ez, de már kicsit unok lépten-nyomon ilyen könyvekkel összegabalyodni. Itt más dolgok a nehezek.
A másik dolog, amit külön kiemelnék: annak ellenére, hogy érzed, mekkora hatalmas fikció az egész, Sawyer képes úgy eladni neked, mintha maga a valóság lenne. Ezt soha a büdös életben nem fogom megérteni, hogy csinálja.

A srácokért még mindig odáig vagyok. Igaz, most Woolfe és Cain kimaradtak, de kaptam egy kicsi Rand-et (vágod, rendet?), meg megkaptam a szokás Bridger-dózisomat is. (Uh, amikor megemlítette Cal nevét, cseppet felcsillant a szemem – Cal ->Legal Affairs). És megismerhettem Logant.
Logan pedig fogta a szívemet és ellovagolt vele a naplementébe. Duh, férfiak.
Aurelie-nek sikerült végig az orromnál fogva vezetnie. Oké, éreztem én, hogyan is vannak a dolgok, de annyira jólesett Logan-nel együtt rájönni a dolgokra. A csajszi is felettébb kellemes jellem, örülök, hogy ez a csodás ember ilyen párt kapott maga mellé.

És tamtarram, mi jön ezután? BRIDGER! Értitek? Kib@szott BRIDGER! OMG, ez a vég…Most akarom az én kis mindenemet!!

*****
Idézetek
*****
I love sex. It’s amazing and addictive and freeing and numbing.
So I try to do it as much as possible.


I’m helplessly drawn to her like a moth to flame.
A hummingbird to sugar water.
A bear to honey.

We can’t open our hearts up to be stolen because we’re too busy doing the stealing.

“Don’t cry, baby,” I whisper. “I’m not worth it.”
“You’re so fucking worth it,” she mumbles into my chest, squeezing me so hard I can barely breath.

“You’re mine and you are worth every goddamn tear I choose to shed on your behalf.”

Wicked Ride Blog Tour Banner
Wicked Ride (The Wicked Horse Series Book #4) Sawyer Bennett Release Date: June 28, 2016

 Goodreads Link: https://www.goodreads.com/book/show/30194043-wicked-ride

LoganMcKay


Purchase Wicked Ride:
Amazon: **available on release day**
B&N: http://bit.ly/1sxUc3i iBooks:
http://apple.co/1RME4Ei
Google Play: http://bit.ly/1U4lWss Kobo: http://bit.ly/1RZpeWm


DirePrediction


Bennett_photo_2014About the Author: Since the release of her debut contemporary romance novel, Off Sides, in January 2013, Sawyer Bennett has released more than 30 books and has been featured on both the USA Today and New York Times bestseller lists on multiple occasions. A reformed trial lawyer from North Carolina, Sawyer uses real life experience to create relatable, sexy stories that appeal to a wide array of readers. From new adult to erotic contemporary romance, Sawyer writes something for just about everyone. Sawyer likes her Bloody Mary’s strong, her martinis dirty, and her heroes a combination of the two. When not bringing fictional romance to life, Sawyer is a chauffeur, stylist, chef, maid, and personal assistant to a very active toddler, as well as full-time servant to two adorably naughty dogs. She believes in the good of others, and that a bad day can be cured with a great work-out, cake, or a combination of the two.
Connect with Sawyer:
Facebook: https://www.facebook.com/bennettbooks
Twitter: https://twitter.com/BennettBooks
Instagram: https://instagram.com/sawyerbennett123/
Goodreads: https://www.goodreads.com/Sawyer_Bennett
Sign up for Sawyer’s newsletter:
http://sawyerbennett.com/signup/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése