2016. május 23., hétfő

London Miller: Red. (Den of Mercenaries #1)

Megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

Sorozat: Den of Mercenaries

Fülszöveg: Welcome to the Den...
Seven years ago, Niklaus "Red" Volkov was offered an opportunity, one that would give him the ability to even the score with the Albanian mobsters that had tortured him for days and took the life of the only girl he'd loved.

But that gift came with strings...

Molded into the perfect soldier, Niklaus joined an elite group of mercenaries, loyal to a mysterious man known only as The Kingmaker. He willingly paid the price for means to fulfill the vendetta that plagued him each day.

Vengeance was all he knew...

And death was all he lived for...

Until it wasn't...

Until her...

(Goodreads)

Új írókkal megismerkedni mindig hatalmas öröm. Ez főleg igaz, ha olyan íróról van szó, akit kedvenc íróid egyike ajánlott. London Miller neve számomra Bethany-Kris által vált ismertté, így gondoltam, nem is lehet olyan rossz ötlet olvasni. És nem is csalódtam.
Alapjáraton imádom a maffiát, ha pedig a Bratva-ról van szó, nem ismerek határt. (Oké, ha eleve maffiáról van szó, az, hogy mérték, nálam nemlétező kifejezéssé fajul...)

Olyan eszméletlenül különleges hangulata volt az egész történetnek. Azt hinnéd, hogy minden maffiás sztori egy kaptafára íródott, de ha mélyebben belemerülsz ebbe a témába, hamar rá fogsz jönni, hogy ez nem olyan, mint a többi műfaj. Annyi lehetőség, annyi változat létezik. London Miller pedig hozott egy egészen újat. Egyszerűen imádtam minden sorát, imádtam, ahogy felépült a történet. Nem egy elcsépelt sztori, az biztos. Van benne bőven sötétség, de mégis ott lapul benne a fény, ami megment mindent és mindenkit.


Valami van ezekben a megkínzott hősős történetekben. Valamiért legszívesebben odaállnál mellé, hogy végigkísérd a megváltásig vezető úton. Számomra ez megunhatatlan téma, mert egy megsebzett lélek sokféle módon indulhat el a gyógyulás útján, és mindig rettenetesen kíváncsi vagyok, az adott író hogyan veszi ezt az akadályt. Nevezhetjük ezt akár kutatásnak is, csak hogy okosnak látszódjak, ch.

Szóval, itt egy újabb irányt ismerhettem meg. Tetszett, hogy Red életének különböző szakaszait követhettük végig, és hogy sosem volt egy pillanatra sem unalmas a történet. Kicsit lassú volt, de épp ettől volt izgalmas. Tudom, ez ilyen formában furcsának tűnhet, de itt a bizonyíték, hogy létező dolog.

Odáig vagyok a szereplőkért.
Niklaus/Klaus/Red az egyik legzseniálisabb, legösszetettebb karakter, aki ráadásul a szemünk láttára válik azzá, aki a legvégén lesz.
Reagan is egy különleges karakter. A legütősebb jellem, akit csak el tudsz képzelni.
Megmondom őszintén, én Mish-t is nagyon bírtam. De a legnagyobb kedvencem Luca volt, habár Celt-et is bírtam - övé lesz a következő rész.

A továbbiakban is nagy reményt fűzök ehhez a sorozathoz. Várom, mit hoz a sors a többi srác számára.


Blog Tour
Amazon (#FREE with #KindleUnlimited): http://amzn.to/1TIeU6A


With a degree in Creative Writing, London Miller has turned pen to paper, creating riveting fictional worlds where the bad guys are sometimes the good guys. Her debut novel, In the Beginning, is the first in the Volkov Bratva Series. She currently resides in Atlanta, Georgia with her husband and two puppies, where she drinks far too much Sprite, and spends her nights writing.

GIVEAWAY
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése