2016. április 15., péntek

Jay Northcote: Imperfect HarmonyMegjelenés éve: 2016.

Jaybird Press

FülszövegJohn Fletcher, a former musician, is stuck in limbo after losing his long-term partner two years ago. He’s shut himself off from everything that reminds him of what he’s lost. When his neighbour persuades him to join the local community choir, John rediscovers his love of music and finds a reason to start living again.
Rhys Callington, the talented and charismatic choir leader, captures John’s attention from the first moment they meet. He appears to be the polar opposite of John: young, vibrant, and full of life. But Rhys has darkness in his own past that is holding him back from following his dreams.

Despite the nineteen-year age gap, the two men grow close and a fragile relationship blossoms. Ghosts of the past and insecurities about the future threaten their newfound happiness. If they’re going to harmonise in life and love as they do in their music, they’ll need to start following the same score.

Ajj, hát ez de gyönyörű volt! Annyira sajnálom, hogy ilyen mély szépséggel bíró történetből olyan kevés van. Nem azokra a nyálas, túlzóan szirupos cuccokra gondolok, mikor azt mondom, hogy meseszép történetet olvastam most. Nem, ez a történet az élet szépségeiről szól. Meg az árnyoldalairól. Úgy alapvetően az életről, két meleg férfi románcával megbódítva.
Mint az a fülszövegből is kiderült, komoly korkülönbség van köztük, ergo ez a központi eleme a történetnek. De nem csak ekörül forog a sztori.

Az írónő rengeteg mély érzést vitt bele a könyvbe. Olyan finoman bánik a szavakkal, hogy az szinte hihetetlen.

This is what happiness feels like. I’ve missed it.
---
Ilyen érzés a boldogság. Már hiányzott.

Rengeteget mosolyogtam, sokszor elpityeredtem.
Nem is lesz ez egy hosszú bejegyzés, mert szeretném még kicsit a szívemben melengetni. Nem is érdemes szaporítani a szavakat.


John és Rhys párosa leírhatatlan módon hozzám nőtt.
Mindketten komoly tragédiát éltek át, mindketten félnek az új felé nyitni, de amint megismerkednek, a lelkük egymásba kapcsolódik, és megtanítja egyik a másiknak, hogyan legyen bátor. Külön-külön is szerettem őket, de együtt egyenesen rajongok értük.

Ha szeretnétek egy kedves, szívhez szóló történetet olvasni, akkor ajánlom figyelmetekbe ezt az aprócska csodát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése