2016. április 22., péntek

Ella Fox: All That's Left to Hold Onto

Megjelenés éve: 2015.

Magánkiadás

225 oldal

Fülszöveg: When Ronan Sharpe unexpectedly left Colorado for parts unknown, he took a piece of Keely Carmichael's heart with him.
After leaving his hellish roots behind him, Ronan found contentment when he started over. Thoughts of the past had been pushed down for so long; he hardly thought about it at all.

He intended to keep it that way.

When unexpected circumstances force Ronan to return to Colorado, the Keely he finds is no longer the adolescent girl he remembered. Torn between desire and fear, Ronan struggles with his feelings for Keely and his need to escape the town that scarred him so deeply years ago.

Letting go is all Ronan's ever known. Will he realize a life with Keely is something he should hold onto at any cost?
Megmondom őszintén, most nem terveztem bejegyzést írni. De mivel ez volt az első Ella Fox-regényem, kell lennie bizonyítéknak is, nem igaz?
Hogy miért is akartam elsunyizni a dolgot? Hmm...talán azért, mert ezt a tömény gyönyörűséget szerettem volna kicsit megőrizni magamnak.
Kimondottan jólesnek ezek a könnyed, mégis komolyabb hangvételű sztorik.
Ez nem egy szimpla erotikus-romantikus történet, hanem egy kicsit hozzáad a mindennapi életünkhöz is. Igen komoly érzéseket szabadít fel az olvasóban.
Azt nem garantálom, hogy mindenki szeretni fogja, de meg lehet próbálni.

Csak úgy ömlik belőle a báj. Én szabályosan beleszerettem ebbe a könyvbe. (Nem, a borítón villantó Mike Chabotnak ehhez most kivételesen nincs köze.) Minden elemében annyira magával ragadó, pedig annyira egyszerű az egész. Kicsit olyan, mintha a kissé elferdített Ilyen az életet olvastam volna.

A karakterek szerintem nagyon el lettek találva.
Keely a végtelenségig szimpatikus, életfelfogása bármely komolyabb kort megélt embert szégyenbe hozna. Le a kalappal előtte.
És már most előre szólok, hogy Ronan az enyém. Komolyan, esélyetek sincs velem szemben, igen agresszív tudok lenni. Ez. A. Csávó. Perfecto. Ahogy Dawn mondta, ő az megtestesül BBF. (book boyfriend)

Csodálatos történet, szerintem még sokszor fogok mosollyal az arcomon gondolni rá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése