2016. április 2., szombat

Alexa Riley: Growling For Mine


Megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

45 oldal

Fülszöveg: Bleu has been living an isolated life away from the clan of Grayslake. He’s a happy bear shifter, building furniture and being alone…until a little curvy woman literally crashes into his life. When he pulls her from her car after she wraps it around a tree, he is blindsided by the connection. Never before has he wanted a mate, but finding Lola changes all that.
Lola didn’t plan on her deadbeat mom blowing the rent and then skipping town, so she’s without a home. Again. But this time it’s going to be different. Hearing whispers of shifters in Grayslake, she takes off in search of something, anything, that can bring some light to her life. When her car slips and she ends up in danger, she never expects her rescuer to be the one to give her everything she’s ever wanted.

Will being snowed in lead to steamy nights and mating bites? You betcha!

Warning: This is a short shifter story filled with sweet cheesy possessiveness and lots of growling. Obviously. Go ahead and read it. You know you want to!
(Goodreads)

Naaajóóó, hát ez a két elvetemült csirke már megint mit főzött ki? Hát egy csudijó, csudiszórakoztató történetet! Komolyan, ha meglátom az Alexa Riley nevet, mellette pedig a megjelenés szavacskát, olyan leszek, mint egy tinilány, ha Justin Timberlake megjelenik a tévében. Totális fangirl-módba csapódok át. Most is ugyanez a helyzet. Leírhatatlanul imádom ezt a két bestiát.
Tudjátok, hogy teljesen máshogy kell nézni az ő könyveiket. Igen, szűzlány, igen, alfa, morgós pasi, aki mindenáron fel akarja koppintani szegény kiscsajt. És akkor mi van? Itt legalább sosem ér csalódás. Akinek meg nem tetszik, mehet ki az ajtón. Pá, puszi.Megmondom őszintén, az alakváltós sorozatuk előtt nem rajongtam az alakváltós sztorikért. Nekem olyan fura. Oké, Cole farkasemberkéi bármikor bekopogtathatnak hozzám, de az más tészta.
Nos, Alexa Riley (basszuska, nem tudom, egyes - vagy többesszámban kéne-e írnom...marad az első) elérte, hogy vigyorogva várjam minden egyes ilyen sztoriját.

Ezúttal macit kaptunk. Totál fura, nem? De egyben irtózatosan édes is. Egyszerűen imádtam a Lola és Bleu *álmodozó tekintet* közötti köteléket. Annyira cukik, annyira bájosak voltak együtt, hogy szanaszét olvadt a szívem, és most itt van egy nagy tócsa, amit valahogy vissza kéne fagyasztani az eredeti állapotába, innye.

Nem kell itt semmit túlbonyolítani, egyszerű volt, mint mindig, rövid, de a végtelenségig szórakoztató is. Van, hogy ennyi bőven elég.

Remélem, Alexa Riley, mint műfaj, sosem fog kihalni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése