2016. március 9., szerda

Tillie Cole: A Thousand Boy KissesMegjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

Fülszöveg:  One kiss lasts a moment.But a thousand kisses can last a lifetime.

One boy.
One girl.
A bond that is forged in an instant and cherished for a decade.
A bond that neither time nor distance can break.
A bond that will last forever.
Or so they believe.
When seventeen-year-old Rune Kristiansen returns from his native Norway to the sleepy town of Blossom Grove, Georgia, where he befriended Poppy Litchfield as a child, he has just one thing on his mind. Why did the girl who was one half of his soul, who promised to wait faithfully for his return, cut him off without a word of explanation?
Rune’s heart was broken two years ago when Poppy fell silent. When he discovers the truth, he finds that the greatest heartache is yet to come.

Tillie, Tillie, Tillie. Hát mit tettél velem? Szana szét szaggattad a szívemet. Te bestia, te hihetetlen tehetség.

I’d win her back.
I’d win her back as the Rune I was now.
There was no choice.
This was us.
This was our new adventure.
---
Visszanyerem.
Visszanyerem akként a Rune-ként, aki most vagyok.
Nincs más esély.
Ezek vagyunk mi.

Ez a legújabb kalandunk.

Drágáim, tőletek előre elnézést kérek, de ez a bejegyzés csak és kizárólag azért született meg, hogy nyoma legyen, elolvastam ezt a tényleg könnyfakasztó történetet. Aki nem tud spoiler, cselekményleírás nélkül írni róla, az el se olvassa, vagy legalábbis ne véleményezze, oké?


Nem látok ki a könnyeim közül. Itt ülök éjjel a bejegyzés felett, de mire reggel publikálom a kis szösszenetemet, sem fog kimenni a fejemből. Sőt, egész életemre elkísér. Soha, ismétlem, soha nem olvastam még ilyen megható, megrázó, mégis csodálatos történetet. És igen, a hab a tortán, hogy az egyik kedvenc írónőm törte darabokra a szívemet.

Ez egy keserédes történet. Nem való mindenkinek, én azonban sok ember orra alá odanyomnám, hogy olvassa el, aztán megtudja, mi a nagy büdös élet.

I only saw Poppy. In my world, only she existed.
----
Csak Poppy-t látom. Az én világomban csak ő létezik.

Poppy és Rune története minden eddigit átírt. Mikor már azt hittem, Tillie Cole nem tud meglepni, megírta a világ legjobb YA regényét. Látjátok, ha ilyen egy ifjúsági regény, akkor én bármikor vevő vagyok rá.

Ez egy olyan regény, amiről soha a büdös életben nem fogok tudni értelmes véleményt alkotni. Tudom, nem szép dolog egy bloggertől, de akkor is. Vannak dolgok, amik fenekestül forgatják fel az életedet. A Thousand Boy Kisses egy közölük.

Köszönöm a megértést, szeretek mindenkit. Olvassátok el. Nagyon hálás leszek érte. És ígérem, ilyen még egyszer nem lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése