2016. március 2., szerda

Mia Sheridan: Midnight Lily (Sign of Love #8)

Megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

213 oldal

Sorozat: Sign of Love

Fülszöveg: Holden Scott is the prince of professional football. At least he was before he lost it all . . . or more to the point, before he threw it all away. Now he's out of a job, out of the public's good graces, and perhaps just a little out of his mind. So when a friend offers up his remote lodge in the wilds of Colorado, giving Holden some time away to get his life back on track, he can hardly say no. The last thing he expects is to see a beautiful girl in the woods—one wearing a white, lace dress who appears in the moonlight, and leaves no footprints behind. Is she a dream? A ghost? A product of his muddled imagination? Or something entirely different?
Midnight Lily is the haunting love story of two lost souls reaching for each other in the dark. A tale of healing, acceptance, and the worlds we create to protect our own hearts. It is a story of being lost, of being found, and of being in the place between.

THIS IS A STAND-ALONE SIGN OF LOVE NOVEL, INSPIRED BY VIRGO. Non-Paranormal, New Adult Contemporary Romance: Due to strong language and sexual content, this book is not intended for readers under the age of 18.Ez a nap is elérkezett. A március nem is indulhatott volna jobban, mint egy Sheridan regénnyel. Szóval, ami Mia Sheridan tollából  kerekedik ki, nálam alapmű. Olyan, mint a lélegzetvétel, nem lehet nélküle létezni. Nem volt ez másként jelen esetben sem. A Midnight Lily a sorozat azon kötete, amelyről a legnehezebb véleményt írnom. Talán ez volt a leghatásosabb történet az egész mindenségben.
Nehéz, nagyon nehéz értelmeset írni, és most ismételten nem a levegőbe hadoválok...


Csak úgy tombolnak bennem az érzelmek, érzések.
Egyrészt, felettébb tetszett a történet. Megvan benne minden, ami egy Sheridan regényt "sheridanessé" tesz. Van benne valami misztikus báj, ami totálisan megfoghatatlan.
Az egyetlen aprócska probléma az én szerkezetemben van. A csavar számomra nem volt éppen nagy meglepetés. Ezért pedig szerintem az Unravel okolható. Valahogy kicsit ugyanaz az érzésem volt olvasás közben, mint amikor Calia Read regényét olvastam.
Ellenben, és ez tutibiztos tény, Sheridan valahogy sokkal eladhatóbb köntösbe burkolta.
Nálam ez a csöppnyi hasonlóság fél csillag levonást érdemelt.
De ennyi a negatívum. (Ez lényegében nem is negatívum, csak egy megállapítás.)

Hadn't the king on Game of Thrones been speared by a wild boar while hunting? Come to think of it, it wasn't the worst way to go: something very manly about it actually.
---

A Trónok Harcában a királyt vadászat során nem egy vaddisznó öklelte fel? Jobban belegondolva, ez nem is annyira rossz módja a távozásnak: van benne valami férfias.

Hát, igen, Mia érti a dolgát. Szereti az olvasóit pengeélen táncoltatni. Ez a regénye pedig az eddigi legsötétebb is egyben.
Azért kimondottan tetszett ez a "misztikus" szál is, ezeket szerintem bármennyiszer újra bírnám olvasni.
Egyértelmű, hogy az Unravel miatt nem tudtam ezt most annyira értékelni. És mégis, Mia elérte, hogy rajongjak érte.
Ez a nőszemély számomra megunhatatlan.
Oly' sok mindenen viszi keresztül karaktereit, hogy aztán remek, nem túl elcsépelt lezárást adjon nekik.

We still have the forest.
---

Még mindig ott van nekünk az erdő.

Főszereplőin igencsak karizmatikus karakterek.
Szeretem, amikor mindkét fél fejéébe beleláthatunk. Ez itt most aztán duplán, triplán jó volt. Végig olyan érzésem volt, mintha még a gondolataik is rokonlelkek lettek volna.
Külön-külön is érdekes személyiségek, de amikor együtt vannak, akkor ütnek igazán.

Összességében kijelenthetem, hogy újabb kedvencet avattam. Mia sosem okoz csalódást. Várom, mit hoz még a jövő.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése