2016. március 22., kedd

Felony Ever After- antológia


Megjelenés éve: 2016.

Hunting Anastasia Productions

Fülszöveg: ***A Domino Anthology: 13 Authors ONE story***
Verity Michaels is new to New York City, but even she knows riding in a stolen a cab is not a normal way to meet someone. Damn it if that tattoo-covered would-be felon isn’t everywhere now, and lighting everything on fire under her skirt.

His name is Hudson Fenn, and he’s frustratingly impossible to pin down. He works as a bike messenger, but has the manners of a prince—along with a strange tendency toward breaking and entering. As much as Verity knows he’s not her type, and likely to land her in jail, she can’t help but find her truest self when they’re together.

Can she be brave enough to give Hudson a real chance? Will he be bold enough to reveal the man beneath the ink, or will his secrecy doom their connection? Also, WTF is the deal with Verity’s boss? No less than thirteen of your favorite romance writers have teamed up to tell this sexy, wacky, snort-inducing tale. With them you’ll visit the world’s most irritating office, a VIP room of questionable cleanliness, and the fanciest apartment a bike messenger has ever inhabited, but you’ll still never see this ending coming.
(Goodreads) Éltetek már zseniális elgondolást? Jézusom, ez valami brutál nagyot szólt!

Antológia. Általában több apró, rövid történet összessége. Nos, jelent esetben egyetlen történet, fejezetekre lebontva 13 írónő tollából. Nem kutya, igaz?
Az meg, hogy Helena Hunting volt a főkolompos, nálam már nyert ügynek számított.
És basztimanó, nem tudtam letenni. Eszméletlenül jól szórakoztam. Annyira egyedi, annyira összetett, annyira összehangolt volt. A könyv humora utánozhatatlan, a karakterek kiforrottak. Kell ennél több?
Még mindig fája hasam a sok röhögéstől. No, de nem csak a  humoré volt a szerep. Volt itt szenvedély, erotika, szerelem, furcsa főnök, és egy igencsak váratlan fordulat is.
Ez a történet is olyan, amit még sokszor elő fogok venni. Mert kell az ilyen önfeledt kikapcsolódás.

“Sometimes white knights have tattoos, princess.”
---

“Néha a fehér lovagok tetováltak, hercegnő.”

Ajj, annyira megnézném, hogy folyik egy ekkora kaliberű munka. Biztos ők is szanaszét röhögték a fejüket...Oké, nem filozofálni jöttem.

Miért is kell elolvasni ezt a könyvet? A válasz rém egyszerű: az ilyen történet hozza vissza igazán az olvasás örömét. A végtelenségig szórakoztató. Mindenből van benne egy csipetnyi, majd aztán összeáll egy egész menünyi finomság, amivel igazán jól laksz.
Mikor már azt hinnéd, kezd kifogyni a spiritusz az írókból, jönnek ezek az elképesztően új, kimondottan remek ötletek, és bumm, ismét visszakerülsz az igazi körforgásba.


Minden fejezetet más-más írónő írt. Ez nekem annyira tetszett, hogy azt le se tudnám szavakkal írni. Csak ámuldoztam, mikor megláttam. Habár a különbség alig észrevehető, mindegyikben ott csücsül az adott szerző sajátos stílusa. Remekül összehozták a csajok a dolgokat itt, kérem szépen!

Verity és Hudson története simán lehetne egy mezei love story, de a hölgyek gondoskodtak arról, hogy egy percre se laposodjon el a dolog.
A Tweetektől egyenesen behaltam. Komolyan, életemben kevés ilyen remek humorú könyvvel akadtam össze.

“You told me to take whatever I wanted. Well, newsflash: what I want is you.”
---

“Azt mondtad, elvehetem, amit csak akarok. Nos, a helyzet az, hogy téged akarlak.”

Verity nagyon különleges helyet foglal el a szívemben. Nagyon hozzám nőtt, szerettem az élethez való hozzáállását, a szövegét, mindent.
Hudson pedig...*sóhaj* Annyira nagyon wááá. (A fejemben tiszta Stephen James, de pszt.) Szóval...izé...nem tudom szavakba önteni, na.

A végén természetesen hatalmas mosollyal a képemen raktam le a könyvet. Mindig meleg szívvel fogok visszagondolni rá!

💌 Kövesd Verityt a Twitteren 💌: https://twitter.com/VerityPics03
💌 Kövesd Hudsont a Twitteren 💌: https://twitter.com/tatwhiteknight


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése