2016. február 12., péntek

Sarina Bowen - Elle Kennedy: Us (Him #2)

Megjelenés éve: 2016. (március 8.)

Fülszöveg: Five months in, NHL forward Ryan Wesley is having a record-breaking rookie season. He's living his dream of playing pro hockey and coming home every night to the man he loves–Jamie Canning, his longtime best friend turned boyfriend. There's just one problem: the most important relationship of his life is one he needs to keep hidden, or else face a media storm that will eclipse his success on the ice.
Jamie loves Wes. He really, truly does. But hiding sucks. It's not the life Jamie envisioned for himself, and the strain of keeping their secret is taking its toll. It doesn't help that his new job isn't going as smoothly as he'd hoped, but he knows he can power through it as long as he has Wes. At least apartment 10B is their retreat, where they can always be themselves.

Or can they? When Wes's nosiest teammate moves in upstairs, the threads of their carefully woven lie begin to unravel. With the outside world determined to take its best shot at them, can Wes and Jamie develop major-league relationship skills on the fly?*ARC was provided by the authors*

I fucking long for the day when I can proudly introduce Jamie Canning as my boyfriend. When I can talk to my teammates about my personal life and tell them about Jamie’s amazing family, or invite them over for drinks without having to see Jamie duck into the guest room when he has to go to bed. Because he’s not a guest in our condo, dammit. It’s his home. And he’s my home.
---

Kib@szottul várom már azt a napot, mikor bemutathatom Jamie Canning-et, mint a barátomat. Mikor beszélhetek a csapattársaimnak a magánéletemről, elmondhatom nekik, milyen káprázatos Jamie családja, vagy meghívhatom őket egy italra anélkül, hogy Jamie-nek a vendégszobába kéne elvonulnia, mikor lefekszik. Mert a fenébe is, ő nem vendég a lakásunkban. Ez az ő otthona. Ő pedig az én otthonom.

Egyszerű véleményt szeretnétek? Imádtam. Imádtam ezt a történetet, a két hölgy stílusát, ezt a két tüneményes srácot. Imádtam a könyv minden egyes pillanatát, minden egyes mozzanatát.
Nem is álmodtam arról, hogy még az első résznél is jobban fogom szeretni. Mert hiába volt álom ez a kapcsolat, nagyon komoly nehézségekkel küzdöttek meg ők ketten, azzal pedig, hogy győztesként jöttek ki a gödörből, igazán büszkévé tettek!


Ez a történet a maga egyszerűségével pillanatok alatt elvarázsolt. Amellett, hogy valami fergeteges módon olvasmányos volt, rengeteg emberi baromságra, butaságra is felhívta a nagyérdemű figyelmét.
Tette ezt a megszokott remek stílusban. Annyira, de annyira bírom, ahogy ez a két nőszemély összecsiszolta minden tudását!

Seeing Jamie upset and being unable to help him?
It’s not rough.
It’s torture.
---
Látni, hogy Jamie boldogtalan, és nem is tudok rajta segíteni?
Ez nem kemény.

Ez kínzás.

Nagyon jól szórakoztam. Annyi minden volt, ami biztosította a remek időtöltést. Pedig szerintem ti is tudjátok, milyen veszélyes talaj mindig a folytatás, legyen szó bármilyen műfajú könyvről.
De itt és most a két írónő bizonyította, nincs mitől félni. Mert másodikra sikerült olyat hozniuk, ami még az elsőt is túlszárnyalta.

“I’m not going to fuck you.”
Now I’m groaning again. Goddamn it. If he plans on torturing me again, I really will lose my mind—
“I’m going to make love to you.” (..)
---
“Nem b@szlak meg.”
Megint felnyögök. A picsába. Ha azt tervezi, hogy megint kínozni kezd, tényleg elvesztem a fejem —

“Szeretkezni fogok veled.”(…)

Hogy mi tetszett benne igazán? Az, hogy éreztem rajta a valóság szagát. Mert melyik kapcsolatban ne lenne hullámvölgy?
Tetszett, hogy nem ment át minden szirupos nyáladzásba. Mert simán megtehették volna, minden joguk megvolt hozzá. De nem. Bátran megmutatták a "sötét oldalt" is.
Remekül összerakott kis könyvet kaptam. Az elején indultunk a csúcsról. Aztán jöhetett a leejtő, hogy a végén ismét szárnyalhassunk.
Jó volt a coming-out problémájának felvázolása is. El nem tudom képzelni, milyen nehéz lehet ez a helyzet. Sajnos nagyon kevés ember olyan toleráns és elfogadó, mint amilyen például én vagyok, így ez a megközelítés szerintem igazán helytálló volt.

Life with Wes is never dull. Even when we’re old and gray with saggy asses, he’ll still be funny and he’ll still be mine.
--

Az élet Wes-szel sosem unalmas. Még akkor is, ha már őszek leszünk, a seggünk pedigráncos,  vicces lesz, és még mindig az enyém.

A fiúk még mindig bűbájosak. (Oké, két ekkora darab emberre ez nehezen illeszthető rá, de akkor is. Most mondjam Beccásan, hogy cuncimókuskák...?)
Szóval. Wes-t nagyon nehezen tudom szavakba önteni, mert annyira közel áll hozzám, hogy szerintem nem tudok elfogulatlan lenni vele kapcsolatban. Ő egy szikla.
Egyébként ugyanez igaz Jamie-re is. Ha Wes a szikla, ő a simogató szellő.
Nagyon-nagyon szeretem őket. Legszívesebben kikapnám őket a lapok közül, hogy megtartsam ezt a két édes teremtményt magamnak.

Nem lehetek elég hálás a két írónőnek, hogy megalkották ezt a csodás történetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése