2016. február 19., péntek

Kresley Cole: The Professional (The Game Maker #1)


Megjelenés éve: 2014.


Gallery Books

400 oldal

Sorozat: The Game Maker

Fülszöveg:  He makes the rules…

Mafiya enforcer Aleksandr „The Siberian” Sevastyan’s loyalty to his boss is unwavering, until he meets the boss’s long-lost daughter, a curvy, tantalizing redhead who haunts his mind and heats his blood like no other. Ordered to protect her, Sevastyan will do anything to possess her as well—on his own wicked terms.

Rules are made to be broken…
PhD student Natalie Porter had barely recovered from her first sight of the breathtakingly gorgeous Sevastyan before the professional hit man whisks her away to Russia, thrusting her into a world of extreme wealth and wanton pleasures. With every day she spends under his protection, she falls deeper under his masterful spell.

Are you ready to play?
Yet all is not as it seems. To remove Natalie from an enemy’s reach, Sevastyan spirits her into hiding. From an opulent palace in Russia to the decadent playgrounds of the mega-wealthy in Paris, the two lovers will discover that even their darkest—and most forbidden—fantasies can come true…Szóval, Kresley Cole újabb oldalával ismerkedhettem meg. Eddig volt paranormális, posztapokaliptikus YA, történelmi-romantikus, most már hozzáadhatjuk a BDSM címkét is az életrajzhoz. Azt viszont, hogy maffiás, enyhe túlzásnak érzem. Ez volt az egyik hibapont, a másik pedig Natalie személye, de nem rohanok még ennyire előre.
Már az elején elmondom, hogy kibebaszottul imádtam a sztorit.
Szeretek mindent, ami orosz. Ráadásul, még egy csomó olyan dolgot vonultatott fel ez a történet, amit nagyon kedvelek.
Kisebb hibái ellenére is azt mondom, hogy bárkinek hatalmas kedvenccé nőheti ki magát.Ha egy dolgot kéne kiemelnem, miért is szeretem Kresley Cole munkásságát, a válaszom egyértelmű lenne: a kulcs a változatosság. Lehet szó bármilyen témáról, Cole nem okoz csalódást. A legegyszerűbb dolgokból is képes csodát varázsolni. (Tipikusan szarból is várat-effektus.) Nem győzök ámulni, ahányszor valami újat olvasok tőle.

Cover myself? Talk?
Night-stalker-serial-killers didn’t say shit like that!
---
Takarjam el magam? Beszélgessünk?

Éjszakai-kukkoló-sorozatgyilkosok nem mondanak ilyen szarságokat!

Gondolkodtam, hogyan is lehetne értékelni ezt a könyvet. Talán kezdeném a pozitívumokkal.
Számomra az orosz kapcsolatok mindenképpen ebbe a kategóriába esnek bele. Ami orosz, az bármikor jöhet. Kimondottan tetszett maga a felépítés is. Igazi mestermunkára vall.
Ami még kiemelkedő - Sevastyan személye mellett, de erről majd később még szólok -, az a fülledtség. Úgy volt parázsló a történet, hogy nem köptem tőle szenet. Nem esett át a ló túrósabbik oldalára. Ez pedig mindig csak előny.

Aleksandr Sevastyan had to be my first lover.
And I’d let him think he made the rules.
---
Aleksandr Sevastyan lesz az első szeretőm.

És hagyom, hadd higgye, ő irányít.

No, de akkor mi kivetnivalót találtam?
Két dolog szúrt igazán szemet.
Az egyik: a maffia szinte totális hiány. Oké, bizonyos szinten jelen volt, de hiányzott az igazi Bratva. Jó, lehet, én ugrottam neki a dolgoknak túlontúl vehemensen, de szerintem egy icipicit több maffiózósdi  bőven belefért volna.
A másik pedig Natalie, mint jelenség. Az elején a csaj szimplán csak az irritáló kategóriában csücsült, a közepére viszont már viszketett az ujjam a szeneslapátomon. Ha egy szűz lány így viselkedik, mától Donald kacsa vagyok. Ez valahogy nekem nem volt kóser. Meg az sem, ahogy a Szibériait hülyítette. Csoda, hogy a fószer nem loccsantotta fejbe magát. Nekem néha (mindig) egy kicsit sok volt a csajszi. De! A végére jött a száznyolcvan fokos fordulat.

He was my guardian angel, my friend, my dream lover.
Aleksandr Sevastyan was everything. Everything.
---
Az őrangyalom, a barátom, álmaim szeretője.

Aleksandr Sevastyan minden. Minden.

Ellenben Aleksandr! Hmm, totál mancandy, legszívesebben megtartanám magamnak. Brh, a bugyikám.

Összességében ez egy masszív négycsillagos kedvenc lett.
Lassan jöhet M. sztorija is. *bőszenkacsingat*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése