2016. február 14., vasárnap

...írót könyvéről - Alexa Riley, avagy minden, ami huncut


Sziasztok!

Ugye, milyen gyors, ügyes voltam? Sikerült végre nem a hónap végére besüllyeszteni mindent. *büszkevigyor*
Újabb hónap, újabb szerző következik.
Ezúttal egyik nagy kedvencem, Alexa Riley érkezett meg hozzátok is egy pillanatra.Úgy érzem, most akár napokig is tudnék beszélni. De megpróbálom azért magamhoz mérten rövidre fogni a dolgot, mert ha Alexa Riley neve megjelenik valahol, nem biztos, hogy könnyű mellette elmenni.

Először is tisztáznám magát a nevet: Alexa Riley, csakúgy, mint a sokatok által kedvelt Christina Lauren is két hölgyet takar. Lea R (Mistress R) Alexa, Melissa K (Mistress M) pedig Riley.
Azt is érdemes a két hölgyről tudni, hogy bloggerként kezdték pályafutásukat, övék volt az SM Book Obsessions nevű blogocska.

Egy idő után aztán közösen megállapították, hogy kiégtek, már nem tudnak úgy írni a könyvekről, hogy az kielégítő legyen.
Ekkor jött a Twilight, ami szegény Alexát felhúzta azzal, hogy nem volt benne szexjelenet, szegény kénytelen volt billentyűzetet ragadni, és megírni a sajátját.
Riley pedig sehol sem talált olyan romantikus könyvet, ami az ő ízlésének a legjobban megfelelt volna, így ő is írt magának egyet.
Mikor aztán látták, hogy ez nem is lehet olyan rossz dolog, kitalálták, hogy röviden, mocskosan összemossák ezt. Majd  megint és megint. Így született meg Alexa Riley.

Az írónőknek célközönségük van. A könyveiket nem lehet csak és kizárólag az erotikus, romantikus kategóriákba beleerőltetni. Alkottak egy teljesen új világot.
A könyvek alapjaikban mind-mind egyformák, csak néhányszor térnek el a megszokottól. Általában mindig adott egy megszállott hím, aki mindenáron a magáénak akarja tudni az ártatlan, kedves, szűz lányt. És állítom nektek, ez a felállás nagyon sokszor beválik.
A két hölgynek remek stílusa van, humorosak, irtózatosan jó erotikus jeleneteket írnak. Igen, sokszor tűnhetnek ezek elcsépeltnek, soknak. De mint arra már utaltam, nem mindenkinek szabad tőlük olvasni. Nem lehet ezekre a sztorikra a megszokott szemmel tekinteni.

Én talán egy-két kivétellel az összes történetet olvastam, elég sokszor sikerült még megjelenés előtt a Karolán (ő a Kindle-m, nem nevet!) tudnom őket. Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy csalódtam volna.
Számomra mindig is hatalmas élmény lesz egy-egy Alexa Riley könyv.
Egy próbát mindenképpen megérnek, de vigyázat, az élmény felejthetetlen lesz!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése