2016. január 9., szombat

Sawyer Bennett: Wicked Lust (Wicked Horse #2) - Blog Tour

Eredeti megjelenés éve: 2016.

Big Dog Books

368 oldal

Sorozat: Wicked Horse


Fülszöveg: Cain Bonham is as big and bad as they come. After serving in the Marines, he’s returned home to Wyoming and now works as head of security at the exclusive sex club, The Wicked Horse. His job is to protect not only the patrons, but to zealously guard the secret existence of the club itself.
Sloane Preston is all about discovering secrets. As an undercover reporter, she’s determined to reveal the truth behind the facade of The Wicked Horse and expose it for all the world to see. She just didn’t count on her pathway into the club coming at the hands of one gorgeously scarred and bad ass bouncer who manages to easily possess her body and soul.

While Cain’s not looking for anyone to catch his eye, Sloane did it all the same, and he’s not bemoaning the fact that she’s as wickedly kinky as he is. As both get caught up in the sinful fantasies that only The Wicked Horse can create, secrets and loyalties will be tested and hearts will risk being broken.

**Warning: this book has sex in it. Lots of sex. Dirty sex. The Wicked Horse Series is a bit different than what Sawyer Bennett normally writes. While you’ll still enjoy fabulous characters, a suspenseful story, some witty banter and an epic romance, there’s just… a lot of sex. You’ve been warned.

(My review in English can be read on Goodreads.)

Vigyázzatok, süt! Nagyon süt.

Everyone deserves a chance at love, I suppose.

I mean… if that’s your thing.

Imádom Sawyer ezen oldalát. Mindegyik regénye más-más, de ez a sorozat valahogy olyan, mintha akkor írta volna a köteteteket, mikor belebújt a huncut kisördög. Ami sosem gond, de még mennyire, hogy nem. Annyival, de annyival jobb, mint a sok mezei erotikus, amivel mostanában Dunát rekeszthetünk. Tele van humorral, érzelemmel, de tud igenis komoly lenni, ha a helyzet úgy diktálja. Imádom a benne rejlő ellentéteket. Az is tetszik benne, hogy túllép a konvenciókon, mégis megvan benne az igaz szerelem varázsa. (Annak ellenére, hogy van benne egy kis gruppen, érezni fogod a főszereplők közti mélységes, gyönyörű szerelmet.) Mutasson valaki olyat Tiffany Reisz mellett, aki ezt meg tudja csinálni. Zseniális, de az írónőtől nem is várok kevesebbet.

Szeretem az ilyen könnyed, hamar csúszó regényeket is. Mert ha egyszer bekerülsz ebbe a körbe, nehezedre esik majd kiszállni. Olyan, mint a drog. Minél többet kapsz, annál többet is akarsz. Függővé tesz, nem ereszt. Én már az első pillanattól kezdve így voltam.

Van nekünk szexi cowboy-unk megint, van egy jófej, szimpatikus hősnőnk, és van Bridger - mert belőle sosem elég, és ahogy elnézem, meg fogok öregedni, mire kijön végre az ő része is *grr*. Bocsi, őt is be kellett vennem a buliba, mert imádom ezt az embert, a mocskos életbe már.

“Can you?” His head bends, brushing his lips against mine.
“Can I what?” My hands curl into his shirt, gripping hard as I feel my legs start to go weak.
“Can you love me?” Another whisper of his lips against mine.
"Yes." (...) "I can totally do that."

Szóval, Cain: ezt az embert lehetetlen nem imádni. Legszívesebben felfalná az ember lánya. Nagyon bírtam a szabad szájúságát, azt hogy tudta magáról milyen ellenállhatatlan, és hogy ezt a tudást nem is titkolta. De rengeteget fejlődött is a történet során. Egy tökfej kúrógéppől lett egy igaz, hős szerelmes. És tette úgy, hogy nem vált papuccsá.
Sloane-t nagyon bírtam. Eleinte durcin néztem rá, de ahogy haladt a történet, egyre jobban belopta magát a szívembe. A végén meg már szinte én könyörögtem Cain-nek, hogy menjen a csaj után, mert megszakadt érte az a hülye szívem.
A többieket is nagyon bírtam, benne voltak ám a huncutságokban...

És a következő rész--banyek, az mit fog még hozni. Kérhetném mondjuk most?!
Goodreads

Teasers:


Megrendelhető:
Az írónőről:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése