2016. január 27., szerda

K. Webster: Dirty Ugly Toy - Blog TourEredeti megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

317 oldalFülszöveg: Her time is over. Things are looking up.

She’s dirty and ugly.
He’s wicked but handsome.

Six months to toy with her.
Six months of vacation and a ton of money.

I’ll hurt her beyond repair.
I’ve been through much worse.

She's difficult to control and doesn't obey.
I'm done submitting to anyone or anything in this life.

I should hate her.
I should hate him.

The game has changed.
I will win.

Dirty Ugly Toy is a novel that blurs the lines of right and wrong, deals with abuse, contains dubious consent, and adult subject matter. If you are sensitive to violent sexual situations, the book may not be suitable for you. Some parts of this book are not easy to read and are not intended for everyone. However, those that keep an open mind and stick with it will not be disappointed.ARC was provided in exchange for an honest review.


"Everything about me screams monster."

(Goodreads)Drágáim, ez a könyv! Tudom, még nagyon az elején járunk, de... ez a könyv lehet 2016 egyik legjobb olvasása. Ilyen libabőrös, gyomorgörcsös még sosem voltam. Jézusom... hát... ó, anyám, nem is tudom, mit kéne mondanom. Ez a történet letaglózott, romba döntött, hogy aztán darabokként összerakva újra egész valamit alkosson belőlem.
Már az első pillanatban a rabjává váltam, hagytam, hadd játsszon az elmémmel, a lelkemmel.
Ez a sztori sötét, de mégis felszabadító. Aki az átlagos, rózsaszín románcot részesíti előnyben, kérem, ne olvassa el ezt a könyvet. De akiben van némi éhség a sötétségre, bátran vesse bele magát, mert nem fog csalódni. Nem egy átlagos love story, nem, mert annál sokkal, de sokkal több.

"I don’t want to return her. I don’t want to get rid of her yet. I don’t want to give up on her.
I want to restore her.

I want to fix my sad little toy."

Egyre jobban imádom a sötétebb témájú történeteket. Ez is egyfajta új iránynak számít, és nagyon bátornak kell lenni ahhoz, hogy ehhez a témához nyúljon egy író. Eddig szerencsére meg nem ért csalódás. Sőt, egyre jobban vonz ez az irányzat. Ebben a sztoriban is van egy olyan lenyűgöző légkör, amit a megszokott romantikus, mindenki-szép-és-hibátlan történetek hangulata a lábnyomába sem érhet. Elvarázsol, magáévá tesz, az agyadba vésed minden egyes pillanatát.

"He’s evil.
Dark and sinister.
A demon.

And I want him."

Olyan volt, mint egy mesteri színjáték, mintha az írónő csak játszott volna az elmémmel. Mocskos kis játék volt, ezt már most leszögezném. És mégis, mintha az egyik legcsodálatosabb könyvet olvastam volna.
Az írónőnek remek, zseniális stílusa van, egy szóval: mesteri.
Imádtam benne, hogy hiába van itt szó szexuális játékokról, ezek a jelenetek nem mentek át undorítóan mocskosba. Érezni lehetett, hogy az írónő nem akart átesni a ló túloldalára, Még azt is ki merem jelenteni, hogy igényes volt. Remek munka.


A szereplők egyszerűen zseniálisan vannak kidolgozva. Nagyon jól össze vannak rakva. Utánozhatatlan személyiségek. Mert miért ne lehetne egyszer két sötét ember szerelme az olvasók elé tárva? Most ez volt a helyzet, és szerintem sokkal többet is ért, mint bármelyik más tündi-bündi románc. Nem volt szép, és mégis az volt.

"I will fight for Braxton Kennedy.
Even if it means fighting against him to have him.

I’ll make him mine."

Braxton hátborzongatóan remek figura. Tényleg olyan, mint egy szörnyeteg. Legalábbis, ő ezt hiszi magáról. De mindenki, akinek van egy kis sütnivalója. végül rájön, hogy micsoda férfi van a szörny álcája mögött.
Jessica - Jess, Bunny - szintén különleges. Ez a nő minden ízében törött. De aztán jön a Nem Éppen Daliás Sötét Herceg, és megmenti őt. Pedig Jessica messze áll attól, hogy hercegnő  legyen. Viszont, az egyik legpéldaértékűbb női karakter. Végül minden felett győzedelmeskedik, ahogy kettejük szerelme is megnyeri a harcot.

"I’m addicted to him.
I crave him.
I need him more than I ever needed the heroin.
Brax is my drug.
There are worse addictions, I suppose."

Elnézést, ha kicsit szélkelep voltam, de ez a történet esélytelenné teszi, hogy az ember lánya összeszedett gondolatokkal távozzon olvasás után. Még úgy is, hogy jó pár nappal ezelőtt befejeztem.
Minden elismerésem, tuti, hogy nem ez volt az utolsó Webster könyvem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése