2016. január 10., vasárnap

Jay Crownover: Built (Saints of Denver #1)


Eredeti megjelenés éve: 2016.


William Morrow

400 oldal

Sorozat: Saints of Denver


Fülszöveg:  Sayer Cole and Zeb Fuller couldn’t be more different. She’s country club and fine-dining, he’s cell-block and sawdust. Sayer spends her days in litigation, while Zeb spends his working with his hands. She’s French silk, he’s all denim and flannel.
Zeb’s wanted the stunning blonde since the moment he laid eyes on her. It doesn't matter how many smooth moves he makes, the reserved lawyer seems determinedly oblivious to his interest—either that or she doesn't return it. Sayer is certain the rough, hard, hot-as-hell Zeb could never want someone as closed off and restrained as she is, which is a shame because something tells her he might be the guy to finally melt her icy exterior.

But just as things start to heat up, Zeb is blindsided by a life altering moment from his past. He needs Sayer’s professional help to right a wrong and to save more than himself. He can’t risk what’s at stake just because his attraction to Sayer feels all consuming. But as these opposites dig in for the fight of their lives, battling together to save a family, the steam created when fire and ice collide can no longer be ignored.Sayer Cole and Zeb Fuller are as different as two people can be. She’s country club and fine-dining, he’s cell-block and kill it and grill it. Sayer spends her days in litigation, while Zeb spends his working with his hands. She’s French silk while he’s denim and flannel.

The differences between the two of them don’t stop Zeb from dropping every hint he can think of that he would like to get to know her on a more personal level, but Sayer seems oblivious to his interest or is just too nice to tell him to take a hike. To Sayer, a guy like Zeb could never be interested in someone as reserved and boring as she is. She’s never been with anyone that was hot enough to melt the icy exterior she’s had wrapped around her since her awful childhood. But what if Zeb is the one who might finally thaw her out…?Nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de Jay Crownover képes volt a Rule után jó könyvet írni. Végre! Minden egyes fentebb említett regénye után írt könyvét legszívesebben tüzelőnek használtam volna fel, annyira egy kaptafára íródtak. Meg annyiszor, de annyiszor kellett az Archer nevet hallanom, hogy szerintem archeritiszem lett. De a Built segített eme csúnya vakaródzást leküzdeni. Pedig szinte már unott fapofával vágtam bele. És már az elején jött egy olyan csavar, hogy dörzsölgetni kezdtem a kezemet. Közben pedig abban bíztam, hogy az előző szereplők annyira nem rondítanak bele a dologba. Ez meg is történt, hisz éppen csak annyi időre tértek vissza, amit a történet kívánt. (Sayer-Rowdy kapocs már eleve garantált egy kis kitérőt, de ez tényleg minimális volt.)
Akkor pedig már abszolút menthetetlen az olvasólány, mikor rögtön bele is habarodik a főhősbe. De ezt majd később megtárgyalom. Egyelőre annyit, hogy minden elismerésem az írónőé, azonnal meg is követem magam: bocsi, hogy leírtalak a Rule után, köszi, hogy megírtad a Built-et bizonyítékul arra, hogy nem is vagy annyira egykönyves író.

She looked like silk, but if my guess was right about her, it was silk wrapped around steel.

Pedig az elejét untam. De hatalmas mázlival, előrelátással folytattam tovább a dolgot, és láss csodát, rögtön utána jött is egy bumm. Egy nagy bumm. Ami aztán megadta az alaphangot, később pedig nem is tudtam letenni a könyvet. Szerintem nagyon jó alapszitut választott Jay, mert nem elég, hogy ad egy löketet a továbbolvasáshoz, még meg is lep. Mert ezt aztán tuti, hogy nem látod közeledni!

Az pedig külön megkönnyebbülés volt számomra, hogy nem kellett az előző könyvek hősszerelmeseiről sokat hallanom. Egy-két elejtett dolog, de semmi nagy cucc. És hiányoltam Lando-ékat, na. Mert azért ők is ehhez a sorozathoz kapcsolódnak, habár tényleg nem látom, hogyan is lehetett volna őket most felhozni. Mindegy, ez nem hibapont. Mert tulajdonképpen nincs is hibapont. Ez a sztori számomra tökéletes volt. Végig lekötött, volt benne, szerelem, némi feszültség, kellő mennyiségű fülledt erotika is. (A frissen festett falas finomság - micsoda alliteráció - nagyon ült...)
Olyan jó kis menete is volt a történetnek. Tetszett a stílus is, meg úgy minden is.


Sayer Cole was a project I couldn’t wait to get my hands on.


A szereplőket is nagyon szerettem.
Sayer egy nagyon szimpatikus hősnő, bírtam benne azt, hogy egy jéghideg ügyvédnőből képes volt igazi vadóccá válni.
És Zeb. Hát, itt most tudnék konkrétan egy kisregényt írni. Ez a pasi zseniálisan lett összerakva. Egy igazi REMEKMŰ, a legfinomabb munka. Annak ellenére, hogy egy hatalmas, szakállas, tetovált fickó, az egyik legnagyobb, leggyengédebb szív rejlik az óriás álcája alatt. Én már az első mondata után belezúgtam, márpedig a továbbiakban is olyan dumája volt, hogy esélyem sem volt nem beleszeretni. Újabb BBF, újabb nagy szerelem.

“When this is over, and I’m on my way out the door, I’m going to tell you that I love you.”

Most azt kell mondjam, nagyon várom a következő részt, remélem, az is hozza ezt a színvonalat. *ujjakcsuriban*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése