2016. január 28., csütörtök

Helena Hunting: Pucked Over (Pucked #3)

Eredeti megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

261 oldal

Sorozat: PuckedFülszöveg:  Lily LeBlanc isn’t versed in the art of casual sex, but after seven years in an on-again, off-again relationship, she’s definitely willing to give it a shot. And who better to try it with than her best friend’s boyfriend’s best friend? What could possibly go wrong? Nothing at all.
NHL player, Randy Ballistic, lives up to his last name on the ice and in the bedroom. His best friend and teammate has recently given up the puck bunnies and traded them in for a real girlfriend. And she just happens to have a seriously feisty, extra-hot best friend on the rebound. Randy’s more than happy to be Lily’s spring board back into the dating scene.

Casual sex is only casual until those pesky things called emotions get involved. Once that happens, someone’s bound to gets pucked over.**Vigyázat! A bejegyzéshez társulnak felnőtt tartalmas idézetek, valamint nagy valószínűséggel én magam is eleresztek egy-két kisípolandó szóösszetételt. Ha liliomlelkű, prűd teremtmény vagy, távozz arra, amerről jöttél. Én szóltam...**


“Fuck you very much for the orgasms.” Lily slaps a hand over her mouth, like she can’t believe she just said that.


“That was next on my to-do list.” I’m such an antagonistic ass.


(Goodreads)Azt a kicseszett lócitromját! Hát ez fergeteges volt! Nem is gondoltam volna, hogy Helena Hunting még az előzőekre is rá tud pakolni egy lapáttal. Hülye fejem... Ez a nő elvetemült, már nem is nagyon tudok mit mondani rá. Megint összerakott egy olyan könyvet, ami miatt szétröhögtem a seggemet, de mégis megvolt benne az is, hogy izgulhattunk kicsit szerelmeseink miatt is. De nem olyan szappanopera módra, de nem ám!
Ennek a könyvnek olyan szövege, olyan humora van, hogy összecsinálod magad. Annyira üdítő volt úgy bonyodalmakról olvasni, hogy nem kellett kitépnem a hajamat, hanem poénokkal lett kicsit megspékelve minden szar helyzet.
Igen, szerintem ez egy remek szerelmi történem, humorral, valamint  némi chick-lit beütéssel. Helen Hunting ennek abszolút, megkérdőjelezhetetlen királynője. Utánozhatatlan, és kész.He has a tiny dimple up near his left cheek. I want to press it, like it’s a button that will undress him.

Számomra az egész sorozat örök élmény marad. Imádom benne azt a tendenciát, hogy van egy vicces nevű karakter, akkor már tuti, hogy kap ő is egy történetet. De a sorozat varázsát nem csak ez képezi. Rengeteg összetevő adódik a végső sikerhez. Itt van például ez az egyedi humor. Ez pedig könyvenként egyre jobban kikupálódik. A harmadik résznél elértünk odáig, hogy a munkahelyen jött rám a sírvaröhögés felettébb mókás jelensége. Mert ez a sztori egyenesen zseniális a maga egyszerűségében. Amellett, hogy a végtelenségig könnyed, komoly kérdéseket, kétségeket is feldolgoz. Mégse válik túlsúlyossá. Nagyon szép íve van a történetnek, remekül épül fel. És a karakterek... Na, akkor nyitunk is nekik egy új bekezdést.

Kezdjük Lilyvel. Anyám, ennek a csirkének olyan dumája van, hogy lehidalok! Fergeteges, annyira különleges, annyira kiemelkedő, annyira szerethető. Szerintem pillanatok alatt lehet vele azonosulni. (Már csak a lábbozót miatt is.)

He’s the kind of beautiful that makes women turn into mindless, sex-crazed puck bunnies. I get it now. I’ve had this man inside me. He can fuck like a champion.

Randy Ballistici (igen, Balls, de nem nevet!). Ez. A. Pasas. Hát, van egy jelenség, ami csak és kizárólag neki köszönhető: a bugyihullás. Megjelenik, és abban a pillanatban szükségtelennek érzed az előbb említett ruhaneműt. Ááá, nehéz róla úgy beszélnem/írnom, hogy ne nyálaznám össze a klaviatúrát. Azt azért megsúgom, hogy sokkal több, mint külcsín. De ez derüljön ki majd olvasás közben. *kacsintósbuksi*
És annyira örültem a többieknek is. Itt a példa:

“My dad’s last name is Head,” I say.
“What’s his first name? Dick?” Violet asks.
“Actually he goes by Richard.”
“Are you serious? Your dad’s name is Dick Head?”
“If he went by Dick, yes.”

She’s silent for a few seconds, then she starts laughing hysterically. “Oh my God, that’s priceless.” When she calms down a bit, she holds up a finger. “So if you and Randy ever got married, your name would be Lily LeBlanc Balls. Lily White Balls!”

Na, de hogy valami érdemleges konklúziót is összerakjak: erősen ajánlom elolvasásra, abban az esetben, ha nem zavar a szabadszájúság, bírod a tökös hősnőket, a DÖGÖS főhősöket, a hokit, meg a humort. (Nem erőszak a disznótor, de sok mindenről lemaradsz, ha kihagyod ezt a szuper könyvet.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése