2016. január 13., szerda

Elle Kennedy: The Score (Off-Campus #3)Eredeti megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

249 oldal

Sorozat: Off-Campus

Fülszöveg:  He knows how to score, on and off the ice 

Allie Hayes is in crisis mode. With graduation looming, she still doesn’t have the first clue about what she's going to do after college. To make matters worse, she’s nursing a broken heart thanks to the end of her longtime relationship. Wild rebound sex is definitely not the solution to her problems, but gorgeous hockey star Dean Di-Laurentis is impossible to resist. Just once, though, because even if her future is uncertain, it sure as heck won’t include the king of one-night stands.

It’ll take more than flashy moves to win her over

Dean always gets what he wants. Girls, grades, girls, recognition, girls…he’s a ladies man, all right, and he’s yet to meet a woman who’s immune to his charms. Until Allie. For one night, the feisty blonde rocked his entire world—and now she wants to be friends? Nope. It’s not over until he says it’s over. Dean is in full-on pursuit, but when life-rocking changes strike, he starts to wonder if maybe it’s time to stop focusing on scoring…and shoot for love.“I do what I want, when I want it. And I don’t give a shit what other people think about me.”

(Goodreads)Juppi, újra itt vannak a Briar hokisai! És újra taroltak! Oké, ez javarészt Dean és Allie érdeme, hisz ők most a főhőseink.
Ez a sztori megint csak bizonyította, hogy Elle Kennedy mennyire érti a dolgát. Ismét megmutatta, miért is érdemes elolvasni a regényeit.
A sorozat eddigi részeit nagyon szerettem. De ezt egyenesen imádtam. Hihetetlenül vicces, édes, fülledt és szórakoztató volt. Még mindig azt mondom, így néz ki egy igazi new adult regény. Mert nincsen agyonzsúfolva drámával, de vannak azért benne problémák. Ez Elle Kennedy igazi specialitása. Eddig is nagy kedvencem volt, de most végleg beírta magát a szívembe.


Nagyon szeretem ebben a sorozatban, hogy úgy viszi bele az írónő a történetbe a hokit, hogy még azok is pillanatok alatt beleszeretnek a sportágba, akik eddig még a létezéséről sem tudtak. Nem nyomja agyon vele a sztorit, mégis végig érzed a jelenlétét.
Azt is imádom, hogy mint ezelőtt, most is rengeteg minden történik, de olyan tempóban, amit simán le lehet követni. Lassan épül fel a bonyodalom, majd szépen lassan tetőzik egy picit, aztán lecsillapodik. Tetszik ez a felépítés, mert nem szakad minden azonnal az olvasó nyakába, tudod, hogy jönni fog valami, csak azt nem tudod, hogy mi.
Bírom a benne rejlő bajtársiasságot is. A szereplők mindenfajta ellenvetés nélkül támogatják egymást. Jó ez az összetartás.
Elle Kennedy nagyon élvezetes stílusban ír, minden könyve szórakoztat, elgondolkodtat. Most sem volt ez másként.

“I thought you said you didn’t want to salsa dance. And Dean Di Laurentis only does what he wants, remember?”

He shrugs. “I am doing what I want.”

My eyebrows knit together as I wait for him to clarify.

“I’m making you happy.”

Deant és Alliet is ismerjük már korábbról. De arra azért szerintem kevesen számítottak, hogy ezek ketten egy pár lesznek. És lám, remek húzásnak bizonyult a dolog. Ők ketten együtt nagyon ütnek. Tetszett, ahogy kalandból komollyá vált a kapcsolatuk, mindketten nagyon sokat fejlődtek.

I pushed away the most important person in my life last night. It floors me, how in three short months, that’s what Allie Hayes has become. She’s everything to me.

Deanért odáig vagyok. Ez a srác sokkal kevesebbet mutat, mint amennyit valójában ér. Márpedig, ez a csajozógép egy igazi kincs.
Allie is űbercool volt, nagyon szimpatikus, aranyos, sziporkázó. Tökéletes "ellenfeke" Dean-nek. Nagyon bírtam benne, hogy nem adta meg könnyen magát, de nem is játszotta a totál elérhetetlent.
Rengeteget nevettem,volt egy bizonyos pont, ahol szerintem félórát csak a hasam markolásával töltöttem, mert nem bírtam abbahagyni a röhögést.

A végtelenségig imádom ezt a sztorit, és már nagyon várom Tucker történetét. Nem lesz piskóta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése