2016. január 30., szombat

Chelle Bliss: Enshrine


Eredeti megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

 246 oldal
Fülszöveg: EVERYTHING CHANGED IN AN INSTANT.
I thought I knew what was important, but one phone call sent my life into a tailspin. Alone and afraid, I clung to the one man I shouldn’t. I was warned about him and told to stay away. “He’s dangerous,” they said. But the man who could hurt me the most, gave me the greatest comfort. "He's not who they think," I told myself. But just like an illusion, things are never what they seem.I need to get pissed. I don’t back down from a fight. This is like every other thing I’ve had to claw my way to get, but this will be the most important battle of my life.

(Goodreads) Jajj, hogy én már mennyire vártam ezt a könyvet! Imádom Chelle Bliss munkásságát, és biztos voltam benne, hogy nem fog csalódás érni. És milyen jól gondoltam. (Látjátok, néha sikerül beletrafálnom a dolgokba.)

Chelle már az elején tisztázta, hogy nem lesz könnyű menet, hisz őt magát is megviselte a történet megírása. És mégis megcsinálta. Írt egy olyan könyvet, ami akár valóság is lehetne. Mert olyan, mint a mindennapi élet. Hiába nem szeretünk beszélni róla, legyünk őszinték: az ilyen dolgok akkor is becsúszhatnak az életünkbe, ha nem számítunk rájuk. Benne vannak a pakliban, nem lehet őket kikerülni.

Az írónő remek utat talált a rádöbbentésre. Ez a történet a maga árnyoldalaival együtt gyönyörű. Imádom ennek a nőszemélynek a stílusát, azt, hogy a legegyszerűbb dolgokból is képes csodát varázsolni. Mesterien bánik a szavakkal. Ráadásul remek érzékkel nyúlt a témához is. Nagyon kevesen mernék ezt bevállalni. De Chelle tökös csaj, megoldotta. Nem is akárhogy.

I want this man.
I’ve come to need him.
I can’t deny it anymore.
Time.
I want more of it. More of him. More of us.
The secrets no longer matter. It’s about how he touches me, the way he speaks to me, and how he cares without condition.

Annyira tetszett, ahogy felépül a sztori. Lehet, hogy kicsit gyorsnak fog tűnni, de ha versenyt futsz az idővel, semmi sem jöhet elég korán. Nem akarok – nem is szokásom – spoilerezni, épp ezért vagyok nehéz helyzetben, ezért vagyok ennyire szűkszavú.

Bruno will be my lifeline—my tether.

A karaktereket nagyon-nagyon-nagyon szerettem.
Elsőre Callie egy felszínes libának tűnhet, de adjatok neki egy esélyt, mert valójában épp az ellentéte.
Brunora pedig szinte szavak sincsenek. Ennek a pasasnak bevett szokásává vált, hogy jól megríkat. Úgy minden ötödik oldalon. Ilyen csodás lelket nem találsz minden utcasarkon.
A mellékszereplőket is imádtam, főleg a Bruno családot. Egy igazi olasz famiglia.

Olvasásra mindenképpen ajánlom, sok rejtett dolgot világít meg. A nyomasztóbb dolgok felett pedig fényes csillagként ott ragyog a mindent túlszárnyaló igaz szerelem. Számomra hatalmas élmény volt, még sokat fogok gondolni rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése