2016. január 17., vasárnap

Casey L. Bond: 1980: You Shook Me All Night Long (Love in the 80s: A New Adult Mix)


Megjelenés éve: 2016. (január 29.)

WaWa Productions

87 oldal

Sorozat: Love in the 80s

Fülszöveg: My name is Tina. I’m a freshman at USC, a good student and friend… 

And I’m a victim.

Hot guys make my brain turn to mush. So, the fact that I was arrested then survived a massive earthquake only to be shackled to the fox next to me can all be overlooked, right?

Okay, so I was arrested before I met Luke. A tremor that caused a blackout at the LAPD precinct where we were being held. Although technically, I wasn’t shackled to him, I was handcuffed, but still. Any and all lapses in my usual—totally sane, I might add—judgments, are his fault. Totally.

I wouldn’t typically do the things I did. I’m no outlaw. I’m a college student.

**********

1980: You Shook Me All Night Long is the first of ten contemporary romance, new adult, stand-alone stories set in the 1980s. Written by award-winning and bestselling authors, the novellas will be released each month January - October in 2016.
ARC was provided by the author in exchange for an honest review. Thanks for the chance!(Goodreads) Zseniális. Értitek? Zse-ni-á-lis.
Mikor megtudtam, ez a tíz író mivel készül, finoman összedörzsöltem tappancsaimat, mondván, ez egy felettébb jó ötletnek tűnik. Nos, mint az később kiderült, nem csak jó, hanem egyenesen fenomenális az elgondolás.
Különösen imponáló, hogy nem volt agyon marketingelve az egész hacacáré, csak szépen, finoman becsúszkált az olvasóberkekbe.
Maga az írónő személye is ismeretlen volt számomra - oké, bevallom, a tíz közül egyedül Cambria Hebert neve volt ismerős -, de most már azért is jobban odafigyelek majd rá.
Igen, rövid történet, amolyan novella jellegű, de ugyanolyan sokat nyújt, mintha mondjuk háromszáz oldalban lett volna megírva.


Imádtam a felépítését. Meg magát az alapsztorit is. Higgyétek el, nem is olyan könnyű száz oldalnál kevesebbe belepréselni minden mondandódat. Sokan bele is esnek a hibába, hogy vagy semmitmondó, vagy nagyon összedobott sztorit írnak. Nos, jelen esetben ilyentől nem kell tartani.
Könnyed, lágy fuvallat, ami felkap, és csak az út végén helyez újra szilárd talajra.

Oooh! Hot Brother driving a stolen car. Bad boy mode in full effect.

Rengeteget mosolyogtam. Minden apró mozzanatban benne volt a humor, mégis nagyon komoly hatással volt rá a 80-as évek légköre. Még anyukámtól is megkérdeztem, milyen volt ez az időszak. A válasz egy határozott "fergeteges" volt. Hát, ha tényleg minden ilyen volt, én szívesen visszautaznék ebbe az időbe. Oké, azért a börit nem szívesen vállalnám, de ha mondjuk ott vár egy Luke, akkor még az is belefér.

He was a kinky one! Dirty mechanic. Hot brother. Kinky motherfucker. Who knew?

Tina valami haláli jó arc. Ez a csaj minden második mondatával hatalmas mosolyokat csalt az arcomra.
És itt van még Luke. Hát ez a srác irtó cuki. Úgy badboy, hogy nem is badboy. Na, végül is értitek, nem?

I turned to face Tina. She was worth fighting for. By the look she was giving me, I was in for a helluva fight.

Már nagyon várom a Jessie's Girl-t, kíváncsi vagyok, abból milyen finomság fog kisülni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése