2016. január 4., hétfő

Alexa Riley: The Lost Slipper (Fairytale Shifter, #3) Relase Day Blitz+ Review


Eredeti megjelenés éve: 2016.

Magánkiadás

??? oldal

Sorozat: Fairytale Shifter

Fülszöveg:  The first time Stone saw Winnie, she was alone in the woods with no memory of where she came from.

With one look, he knew something was different. When she finally came of age and her mating heat kicked in, he realized that she had always been the one.

Sent to live with a strange family, Winnie was forced to deal with the hateful treatment of her stepmother and stepsisters.

Mating the alpha changed that.

But when her past comes back to find her, will the heat last after the clock strikes midnight?

Warning: This shifter fairy tale is meant to be enjoyed by only those who love this kind of adorable stuff. Think you've got what it takes? Then come on in!


ARC was kindly provided by the author in exchane for an honest review.
(My review in English can be read on Goodreads.)

Én nem tudom, hogy mi a fene van velem, de én határozottan odáig vagyok Alexa Riley sztorijaiért. Nem, egyszerűen nem tudok rájuk objektív szemmel nézni, rohadtul nem érdekel, hogy a történetek kilencven százaléka arról szól, hogy egy igencsak megszállott alfa pasas arra hajt, hogy a tök aranyos, ártatlan főhősnőt magáénak tudja. Mert ezeknek a sztoriknak is megvan a maga szépségük. Számomra sokkal többet tudnak érni, mint azok, amikben háromszázötven oldalnyi dráma és szenvedés megy végbe. Annyira másak, annyival jobbak tudnak lenni, mint némelyik manapság annyira hypeolt tinicumók. Én határozottan élvezem mindegyiket.
Indult a Mechanic-kal, majd jött a Coach, a Taking the Fall sorozat, hogy aztán rábukkanhassak a farkasokra. És a Breeding széria után egyértelműen ez a kedvencem.

Újabb Riley-sztori? Hmm. Igen.
Nagyon szeretem benne ezt a paranormális vonalat. Ha azt mondom paranormális, sokaknak csak a Twilight ugrik be. És elég sok ilyen kategóriájú regény hajaz is rá. De Riley ezt az akadályt átugrotta, alkotott egy olyan világot a saját alapjaiból, ami felettébb különleges.
Igen, a szépirodalmat, meg a nyáladzást, tinibotrányt kedvelő olvasó valószínűleg meg fogja vetni az írónő munkásságát, de szerintem nem is szabad hasonló szemmel tekinteni rá. Mert ez a nő bevállalta azt, hogy igenis ilyeneket ír, akinek meg nem tetszik, hát ne olvasson tőle.

Ez a sztori is zseniális volt a maga nemében. Stone és Winnie sztorija tuti, hogy nem hagyta nyugton azon olvasókat, akik már Gwen és X története során megismerték a párost. Én is így voltam ezzel. Az plusz pont az írónő javára, hogy általában nem telik el sok idő a könyvei megjelenései között, szóval most sem kellett sokat várnom. De nagyon durván fúrta már az oldalamat, hogy vajon mégis mi alakulhat ki egy farkas és egy medve alakváltó  között. Hát, ne számítsatok semmi könnyűre. Egy Hamupipőke történet következik.

Stone-ból kérnék egy saját példányt is, ha lehetne. Ez a pasi irtó cuki, dögös, meg alfa, meg minden. Ehm, hozzátok a legyezőmet.
Winnie meg irtó aranyos, helyes csajszi, és annyira illik ehhez a tulok alfához, hogy az már szinte éget.

Pillanatok alatt el lehet olvasni a könyvet, de ezalatt a rövidke idő alatt fergetegesen jól fogod magad érezni. Ráadásul, Koda megjelenésével szerintem még legalább egy könyvet biztosított nekünk az írónő. Ami sose baj, mert Riley-ban eddig még nem csalódtam.


Teasers:
Alexa Riley 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése