2015. december 21., hétfő

Victoria Ashley: Royal Savage (Savage and Ink #1)


Eredeti megjelenés éve: 2015.

Magánkiadás

280 oldal

Sorozat: Savage and Ink


Fülszöveg: NEM BÍROM BECSUKNI A SZEMEM… Nem bíírom. Ahányszor megteszem, nem látok mást, csak vért, halált és fájdalmat. Érzem- rögtön visszarepít ahhoz az éjszakához. Nem számít, hogy még mindig lélegzek; nincs rá szükségem, nem akarom. Gyűlölöm, mint minden mást magam körül
Az egyetlen dolog, amire vágyok, egyre jobban elhalványodik. Feladtam. Egészen addig, míg ő fel nem bukkan
AVALON.
Jól seggberugott, mikor betoppant az életembe.
Felizgat, ha a közelemben van. Szeretném a kezemet csinos kis torka köré szorítani, és addig kefélni, míg már fáj, míg megérzi a bennem lakozó szörnyet, de kényszerít arra is, hogy megvédjem...magamtól
Mikor látja, milyen elcseszett vagyok, ő is úgy fog rám nézni, mint a többiek: félelemmel.

AVALON KNIGHT
A SZEMEI....A BENNÜK LÉVŐ SÖTÉTSÉG felé vonz, érezni akarom... és meg akarom menteni.. Nem kellett volna felülnöm a motorjára aznap. Most már tudom. Colton figyelmeztetett. Megmondta, hogy veszélyes. Megmondta, hogy semmi sem lesz már a régi. Igaza volt.
ROYAL veszélyes, sötét és csábító; az egyetlen dolog, ami éltet az az, hogy megérintsem.
Kegyetlen, tetovált, és felettébb magával ragadó. Annyira más, mint a bátyja…
Veszélyes az egészségemre, az elmémre, és a testemre, mégis ő az egyetlen dolog, amire vágyok. Fel akarom szabadítani. Azt akarom, hogy meggondolja magát, de attól tartok, ehhez már túl késő…Ez a könyv durván jó volt. Nem is tudom, hogy lenne célszerű elkezdeni ezt a bejegyzést. Azt tudtam, hogy Victoria Ashely vágja a szitut, hisz a Walk of Shame sorozatával bizonyította, hogy igencsak tehetséges és igazán tudja a dolgát. De most idetolt elénk egy Royal Savage címmel ellátott...remekművet. Mert ez nem holmi mezei erotikus kis sallang. Ó, dehogy! Ez a történet olyan mély, hogy nem is látni az alját. Felfoghatatlanul nagyot ütött, olyat csattant, hogy még most is sajog az arcom. Én tudatlan, naiv kis Piroskaként szeltem a történet erdejét, mikor is Ashley, mint gonosz farkas, a képembe dobta a bombát. Puff, csak néztem, nem fogtam fel, amit olvastam.
A történet eszeveszettül intenzív. Ezzel az egy szóval le lehet írni minden érzést, érzelmet, szereplőt és magát a cselekményt is. Káprázatos, magával ragadó. Úgy kezd el olvasni, hogy esélyed se lesz letenni. Ilyen egy remek történet. Nálam az év egyik legjobb sztorija. Éppen ezért lesz egy kicsikét szűkszavú az értékelés. Igencsak nagy hatást tett rám, egyből az elakadt a szavam kategóriába került.

„He’s a beautiful, tortured soul, and seeing him in peace made my heart melt.”

Görgess csak vissza a borítóhoz! Mit vársz? Tetkós tingli-tanglit? Tévedsz!
Olvasd el a fülszöveget! Dráma? Pipa, de nem olyan, amilyenre gondolsz. Ebben a történetben annyi igazi érzelem van, mint bizonyos író *kacsintkacsint* összes művében összesen (se). Leginkább egy Tillie Cole és T.M. Frazier történet keveredéséhez tudnám hasonlítani. Aki ismeri a két hölgy munkásságát, akkor az el tudja képzelni, milyen érzelemhullám lakozik Ashley kisasszony sztorijában.


Azt azért sejtettem, hogy nem tudok majd egykönnyen elmenni a történet mellett. De arra nem számítottam, hogy a földdel tesz egyenlővé. Pedig ez így történt. Szépen, egyesével kellett összeszednem szívem összetört darabjait. Szerencsére, az írónő segített ebben. Mert Royal-lal egyetemben az olvasó is felszabadul a végén. De amíg idáig eljutunk, sok-sok megpróbáltatásban lesz részünk imádott szereplőink oldalán.

“You’re fucking perfection,” he whispers against my lips. “And you’re mine. No other man gets to be inside you this way.” He gently runs his hand up the front of my neck, stopping when he reaches my lips. “You make me want to live again,”

Royal-ért majd' megszakadt sokat szenvedett szívem. Ez a férfi megjárta a poklok poklát. Elképzelhetetlen, amin keresztül ment. De ekkor jön Avalon.
Avalon, aki hivatalosan is a kedvenc hősnőm lett. Ez a nő egy kincs, egy igazi érték. Okos, bátor, lojális. Nem egyszer ríkatott meg ő maga is.
De minden más mellékszereplőt is imádtam. Egy hatalmas család, akik mindenben összetartanak.

Várom már a többi részt is. Nagyon. (És most jól kibőgöm magam...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése