2015. december 22., kedd

Bethany-Kris: Scarless & Sacred (The Chicago War #3)


Eredeti megjelenés éve: 2015.

Magánkiadás

401 oldal

Sorozat: The Chicago War

Fülszöveg:  Secrets and wars leave the deepest scars.

Evelina Conti has always worn a mask. She is an Outfit principessa, respected and adored. She wasn’t allowed to be anything else. Her father went from a grieving husband to the Outfit boss, and now that Riley heads the family, Eve is more suffocated than ever. No matter how much she hates it, the Conti princess still has a role to play. A little attention from Theo DeLuca seems innocent enough, but nothing is when it comes to him. And certainly not when everyone believes that Theo is out to kill her.

Theo DeLuca has a target on his back. His biggest problem is figuring out who put it there when everyone is aiming at him. He doesn’t need a woman causing him issues, but the Conti princess keeps showing up at the worst times, and he’s the one left saving her. Between the men surrounding him that Theo can’t trust, and the past he can’t outrun, Evelina might be the one thing he doesn’t have to question. But when Riley decides to use Eve as his next move, even Theo might not be able to save her.

The war in Chicago is not even close to being over. This game is deadly. Each hand played cuts another mark into someone else. The Outfit boss is struggling while the men around him are rallying. As the body count continues to rise, the families keep losing.

Sacrifices are a part of war. No one will walk away from this without scars.

ARC was kindly provided by the author in exchange for an honest review. Thanks for the chance!

2015 egyik - ha nem - legjobb könyve. Immár hivatalos. Pedig már tényleg azt hittem, Bethany nem tud meglepni. Ejj, olyan kis naiv mókuska vagyok. Igen, előre szólt, hogy ez lesz a legfontosabb, legütősebb rész. Aha, legközelebb tényleg fontolóra veszem, hogy bármilyen forró ital fogyasztása közben olvassam a hölgy regényeit. Mert ez a történet brutálisan jó volt. De a legbrutálisabb kategóriából. Nem sima, hanem űberbrutál jó. Oké, tovább már nem is tudom fokozni.
Lényeg, hogy a földbe passzírozott. Az érzelmeim placcs, a betonon kötöttek ki. Ennyit vigyorogni, sírni, borzongani nem lehet. De mégis. Ezeket egyedül Bethany tudja egyszerre rám ragasztani.
Érdekes módon, ez már a sokadik maffiás sztorim volt, mégis ugyanolyan volt, mintha még nem olvastam volna ebben a témában. Hogy mik vannak... (szarkazmus)
Nos, ez a könyv letaglózó, megbabonázó és szívbemarkoló. Sötét, de egyben felemelően káprázatos is. Minden, amire NEKEM szükségem van. Ez a szükség emberek szerint változik. Nekem ez kell.
Ez a sorozat messziről sem átlagos. Imádom benne, hogy mindig mutat valami olyat, amire legmerészebb álmaimban sem mertem volna gondolni.


Evelina és Theo története az eddigi csúcspont.
Nagyon szeretem az írónő munkáiban azt, hogy remekül ötvözi az izgalmat, a maffiában lezajló istentelen mocskosságot és a gyönyörű, mindent elsöprő szerelmet. Kiváló érzékkel vegyíti ezeket a dolgokat, hogy aztán felülmúlhatatlan történeteket adhasson olvasói kezébe. Nagyon sokat veszít az, aki nem olvas a hölgytől.

No, de akkor nézzük jelen sztorinkat.
Hát, mint említettem már, engem totálisan kikészített, majd szépen a magáévá tett. Egyszerűen képtelenség azt csinálni, hogy hátrahagyd a szereplőket. Muszáj olvasni, nehogy véletlenül nélküled csináljanak valamit. Annyira szövevényes, annyira káprázatos, annyira hátborzongató, mégis olyannyira csodálatos az egész.
Szerelemben és háborúban mindent szabad. Evelina és Theo ezt igencsak jól tudja.
Néhány maffiatagnak volt olyan húzása, hogy sokat látott szemecskéim tányérnagyságúra kerekedtek. Egy szó ugrott be mindenhol: zseniális. Messze a legjobb könyv ebben a szériában, holott már az első kettőért is majd' megvesztem.
A legnagyobb poén az egészben, hogy végig úgy éreztem, hogy Dino a legfontosabb szereplő. És itt most SPOILER fog következni! Szóval, mint tudjuk, Dino halott. De tisztára olyan volt, mintha a sírból irányítana minden szálat. Fergeteges. És még halottként is akkora meglepetést okozott, hogy csak elismerően hümmögtem.

Theo-ért odáig meg vissza vagyok. Ő tipikusan a csendes hódító. Elég egy pillantás, és az övé vagy. Eve is eme pillantás áldozata lett. Amúgy a srácot csak szimplán jól megölelgetném. Persze, csak akkor, ha Evelina sem bánja.
Eve egy remek csajszi. Nagyon bírtam a hozzáállását. Igen, így kell viselkedni egy maffia család női tagjának. Mert ő igazából nem hercegnő. Ő egy igazi amazon.
De amit Tommas leművelt... Ó, szent pufók kisangyalok az égben! Ilyen nincs, és mégis van. Megint csak zseniális.

Húú, de agyon várom már a folytatást...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése