2015. november 26., csütörtök

M. Malone: Tank (Blue-Collar Billionaires #1)


Eredeti megjelenés éve: 2014.

CrushStar Romance

250 oldal

Sorozat: Blue-Collar Billionaires


Fülszöveg: Tank Marshall évekkel ezelőtt elhatározta, harcolni fog. Vasakarattal megtanult uralkodni indulatain. De most édesanyja rákos, rég nem látott, semmirekellő apja pedig örökséget ajánl, ami a megváltás lehet számára.

Egyetlen személy van, aki horgonykényt tartja a káosz közepette. Az egyetlen személy, akit még érintetlenül hagyott az erőszak, a pénz és a sok hazugság. Emily Snow.

De Tank egy dolgot még nem tud a milliomos életről, méghozzá azt, hogy itt nincs olyan, hogy ártatlan. A pénz. Mindent. Megváltoztat.

Tank Marshall is irresistible.

Hát, ha megengeditek, most búslakodnék egy sort. No, nem azért, mert rossz lett volna a könyv. Épp ellenkezőleg, nagyon is tetszett.
Nem, a szám széle azért van erőteljesen lebiggyenve, mert arra az esély, hogy ilyen csúcsszuper, extra dráma-mentes könyvek kiadására annyi esély van, mint arra hogy a nap nyugaton kelljen fel. Megsúgom, ez mennyit jelent: zéró, nada, nuku, semmi. Ezt pedig már sajnos épp ésszel felfogni nem tudom. Nem nagyon akarok itt belemenni a jogi dolgokba, mert tudom, a kiadások súlyosan függenek tőlük. De nyakba-főbe jelennek meg a magyar piacon a NA/YA regények, amik számomra például már semmi újat nem tudnak felmutatni. Tényleg, nem akarok én senkit sem megbántani, uramatyám, dehogy, távol álljon tőlem. Csak egy idő után már én is elvesztem azt a híres lelkesedésemet, és inkább olvasgatom a jobbnál jobb könyveket, ezalatt meg csak értetlenül állok az előtt, hogy milyen gyér a kínálat. És itt vannak a Tank-hez hasonló, finoman kidolgozott, épp kellő erotikával és szenvedéllyel, épp ésszel még elviselhető fordulattal - direkt nem drámával - tarkított regények, és lám, a kutya sem figyel rájuk. És ez sajnos nem egyedi eset. Pedig igazán megérné. Oké,kishal vagyok, rohadt könnyen pofázok. Csak akkor minek egyáltalán ez az egész hajcihő... Á, hagyjuk, nincs az az isten, hogy én (felnőtt tartalom következik!) segget nyaljak.
Addig is, éljen az Amazon!


No, de hogy a történetről is pampogjak, hisz elvileg azért gyűltünk ma itt össze: egyszerűen imádtam! Annyira karizmatikus volt, hogy az már hihetetlen.  Pedig semmi dirr-durr nincsen körülötte, Olyannyira, hogy ha az Amazonon nem ingyenes, fel sem figyelek rá. De a borító és a fülszöveg megfogott magának, hiába volt még az írónő neve totálisan ismeretlen számomra. Mivel felettébb ígéretesnek tűnt, naná, hogy azonnal le is csaptam rá. Ez pedig rögtön odáig vezetett, hogy fél szememet a folytatásokon tartottam. Gondolom, így hirtelen kiderült, hogy az a bolond egér megint a 'Buy it now' gombra cincogott. Ejj.

“Nothing is going to take me away from you. I won’t let that happen. Leaving you is the last thing I ever want to do.”

Nagyon tetszett az elgondolás. Nem kell megijedni, nem a szokásos milliomos ficsúr-csóró kisnyuszi történetet olvashatjuk immár ezredik formában. Nem, mert ez a történet homlokegyenest más. Eszméletlenül különleges és érdekes háttérsztorija van. Itt most nem lövögetném le a poént. Aki akarja, elolvassa. (Vagy megvárja a reklámszünet végét - haha, nem, olvassátok el.)

“Ever since my parents died, I haven’t had an anchor. I’m just adrift. And when I fall, there's no one there to catch me. It's terrifying. There’s so much and I just can’t handle it all. All the worrying. Sometimes I think hitting rock bottom might be a relief.”

“Then give some of it to me. Let me bear it for you. I'm strong enough.

Tank-et egészen egyszerűen imádtam. Olyan érdekes személyiség.
Emma is egy végtelenül szimpatikus jellem, igazi jótét lélek. Ők ketten tökéletes párt alkotnak.
A maradék három testvért is nagyon bírtam, de vajon hol a manóban van Lucas?

Szerintem nemsokára jöhet Finn története.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése