2015. november 2., hétfő

J.J. McAvoy: Child star (Childstar #1)


Eredeti megjelenés éve: 2015.

NYLA

95 oldal

Sorozat: Childstar

Fülszöveg: Amelia London Amerika tündérbogara. Noah Sloan Amerika rosszfiúja. Mindketten gyereksztárok, régebben pedig egy párt alkottak. Mikor a legújabb erotikus bombasiker - Sinners Like Us - főszereplői lesznek, arra kényszerülnek, hogy félretegyek sérelmeiket.

Vajon titkaik fedve maradhatnak, mikor az egész világ őket figyeli? Végül is, mindenki bűnös...


Hát, nagyon ritkán írok "nagy bejegyzést" az ilyen rövid könyvecskékről. De most nagyon muszáj. Pft, nem térek magamhoz. Olyan, mint amikor Colleen Hoover és Tarryn Fisher karöltve megírták a Never Never könyveket. Totális sokk. Mert elillegettük magunkat, aztán a sztori végén egy akkora bumm van, mint ide Burma... Konkrétan ott járok, hogy eladnám a versenykecskémet azért, hogy most azonnal kézbe kaphassam a folytatást.
Nagyon, nagyon különleges, és annyira "mcavoyos". Imádom az írónő stílusát, most sem okozott csalódást. Remek kikapcsolódást, és elég indokot szolgáltatott arra, hogy kattogjon az agyam. Ebből semmi jó nem fog születni, de ez a sorozat sikergyanús.

Mikor láttam, hogy J.J. új könyvet ír, rántottam egyet a vállamon, és gyorsan elő is rendeltem, gondolván, ebből úgy sem lehet probléma. Hát, nem is lett. Mert elért arra a szintre, amikor csak tátogok. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy ebből a sztoriból ilyen kis villámcsapás váljon.
Rövidségének megfelelően csak az alapokat tudjuk meg, mind a múltról, mind a titkokról, mind pedig a szereplőkről.

Amelia és Noah régen egy pár voltak, most már látszólag annyira kívánják egymást, mint egy púpot a hátukra, azonban az igazság más. Még annyi év után is egymásra vágynak. Hát, most itt a nagy lehetőség. De az elején még csak nem is sejtjük, milyen titkok lappangnak a háttérben. Aztán, a végén jön is bomba, és itt vagyunk hagyva, totál pucéran. Mert tisztára olyan érzésem volt a végén, mint aki teljesen meztelen és bárgyú.

A történet annyira nem mondhat klisésnek, hisz hiába népszerű a filmes téma, igen kevesen nyúlnak hozzá. Pedig rengeteg potenciál van benne. J.J. barátném iszonyatosan jól összehangolta a filmipar fényes és sötét oldalát, és fogyasztásra készen tálalta elénk. Imádtam.

Ha meglepően letaglózó könyvre vágysz, ezt a sorozatot semmi esetre se hagyd ki. Totális. Sokk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése