2015. szeptember 29., kedd

T.M. Frazier: King & Tyrant

Sziasztok!

Már nagyon régóta ígérem nektek ezt a bejegyzést. Először úgy volt, hogy majd a harmadik rész megjelenése után írok róla, de úgy éreztem, jobb, ha felkészítelek Titeket, mert ez egy olyan sorozat, amiért tuti, hogy könyörögnék nem egy magyar kiadónak. Bátorság kell ahhoz, hogy elolvasd, bátorság kell ahhoz, hogy valaki felkarolja, de T.M. Frazier azon írók egyike, akik ronccsá tesznek, hogy aztán darabonként illesztgessék egymáshoz szíved szétcincált darabjait. Ha most itt ülnétek mellettem, látnátok, hogy még így, hónapok távlatából is ráz a hideg, még akkor is, ha csak rágondolok.Minden úgy kezdődött, ahogy szokott: felszabadultam Goodreads-re. Aztán az Amazonra. És lám, már a kezem közé is kaparintottam T.M. Frazier lehengerlő sorozatát. Ami olvasás után annyira sem méltatott, hogy csak úgy simán az utamra bocsásson. Nem, mert egyszerűen a bőröm alá kúszott. És ott is marad időtlen időkig. Nagyon sok idő telt el azóta, hogy elolvastam a második részt, de azóta sem tudom kiverni a fejemből. Olyan, mintha a részemmé vált volna.

Ha a címkéket megnézitek, egyből feltűnik, hogy ezek alapján lényegében tucatkönyvnek számítanak. Mondhatjátok, hogy már mindenki ír erotikus, sötét, erőszakkal teli könyveket, amik nem tudnak újat mutatni. De még nem ismeritek Mrs. Frazier írásmódját és történetvezetését. Ez a nő simán csak zseni. Olyan tehetséggel van megáldva, amit már szinte a boszorkányság fogalma alá söpörhetünk. A karakterei pedig tökéletesek a maguk tökéletlenségében.

Brantley King. Két célja van. És ezek közül az egyik Doe. Doe, aki nem emlékszik semmire a múltjából. Ez a páros hatalmas port kavar. Biztos, hogy nem tudjátok majd őket kiverni a fejetekből.

“King was smart, calculating, and cunning. Worst of all, he had the power to make my knees both tremble in fear and weak with desire. He was someone I had to stay away from, but according to him, that wasn’t about to happen."

Érezni lehetett már az elején, hogy King és Doe között több lesz, mint puszta vonzalom. Ez a szerelem éget. Nem könnyű, nincsen selyemmel kipásztázva az út, de meglesz. Mert meg kell lennie.

De rajtuk kívül van ám még két szereplő, akikért szanaszét törik a szívünk. Az egyik Bear, övé lesz a harmadik könyv. És Preppy. Preppy. Preppy. Preppy, aki rögtön a szívedbe lopja magát.


“I'll always be here. You can't make me leave if you got the priest from the exorcist to come remove me. Cause I'm on step above demon... I'm Preppy.”

Istenem, ez a sorozat annyi minden. Olyan sok érzést kavar fel az olvasóban... Én dühből ennyit még tényleg nem sírtam. Azonnal kedvenccé vált.

Azoknak ajánlom, akik nem félnek attól, hogy egy könyv olyan erővel bír felettük, ami ellen egyszerűen nem bírnak küzdeni. Mert ez egy olyan csata, amit örömmel fogtok elveszíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése