2015. szeptember 27., vasárnap

Soraya Lane: Letters to Love

Eredeti megjelenés éve: 2015. 

Montlake Romance

319 oldal

Fülszöveg: Mikor Bella nővére, Lila, és sógora, Gray meghalnak egy autóbalesetben, őt jelölik meg gyámként két unokaöccse mellé. De amikor megtudja, hogy Gray legjobb barátjával kell megosztania a felügyeletet, a gyász rögtön sokká válik. Noah mindig is az őrületbe kergette, és Bella biztos benne, hogy ez arrogáns, jóképű haditengerész az utolsó ember a földön, akivel meg akarja osztani az életét.

Mikor már úgy tűnik, valóban nem férnek meg egymás mellett, levelek érkeznek Lila-tól - levelek, amiket arra az esetre tartogatott, ami most is fennáll. A vonakodó páros pedig követi az utasításait, így egyre több időt töltenek el ebben a váratlan, nem megszokott családban.

A lehetetlen helyzet ellenére vajon ezek a levelek a múltból összehozzák őket? 
Az Ilyen az élet és a P.S. I Love You keveredik egy szívmelengető történetben veszteségről, gyászról, családról és szerelemről.


ARC was provided by Montlake Romance via NetGallery in exchange for an honest review.

Nem is tudom, hol kezdjem. Talán ott, hogy világéletemben gyenge pontom voltak az ilyen történetek. Az egyik kedvenc filmem pont az Ilyen az élet, és mikor fel lett ajánlva, hogy akkor olvassam már el, nem is haboztam, rögtön rátettem a mancsomat. És egyáltalán nem bántam meg.
Ez a történet annyira mély. Az írónőnek sikerült nem csak a felszínt kapargatnia. Pedig nem választott egy olyan hű, de egyszerű témát, de nem ám. A történet megbirkózott a gyásszal, hogy aztán a szerelem rügyeket bonthasson. De ez a regény még ennél is többet nyújt. Egyszerre melengeti és töri össze az olvasó szívét.
Ajánlom olyan olvasóknak, akik szeretik, ha egy könyv kettősséget rejt magában.

Egyszerűen imádtam benne azt, hogy annyira olvastatta magát, hogy szinte egy pillanatra sem tudtam letenni. Hihetetlen gördülékeny stílusban íródott, meglepően humoros is volt, de a mélyebb érzelmek is bőven helyet kaptak benne. Azon kaptam magam, hogy az egyik pillanatban még a könnyeimet törölgetem, aztán meg már fülig ért a szám. Csodálatos történet, ami először a mélybe taszít, hogy aztán a felhőkig emeljen.

Bella és Noah amennyire nem kedvelik egymást, annyira jó párost alkotnak. Először csak a két kisfiú miatt, de mivel jönnek Lila levelei, amikben mindig akkurátusan felszólítja őket egy randira, képtelenek még több időt eltölteni egymás társaságában.
Annyira szépen van ábrázolva a kapcsolatuk alakulása, amire nagyon kevés író képes.
Egyszerre volt megrázó és felszabadító. Az első oldaltól kezdve magával ragadott, hogy aztán ne is engedjen el.

"You're the love of my life, Bella. There's nothing I wouldn't do for you. Nothing."

Nem volt benne felesleges drámázás, a félreértések mindig hamar tisztázódtak. Ez nagyon üdítő volt.
A karakterek megelevenedtek, szinte kiléptek a lapok közül, annyira igaziak voltak.

Teljes erőbedobással támogatom a könyv elolvasását, az én szívembe azonnal belekarcolta magát.

Előrendelhető: Amazon (várható megjelenés: október 27.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése