2015. szeptember 20., vasárnap

Sophie Jackson: A Pound of Flesh (A Pound of Flesh #1)
Eredeti megjelenés éve: 2015.


Headline Eternal

448 oldal

Sorozat: A Pound of Flesh
Fülszöveg: Kat Lane számára az, hogy egy New Yori-i börtön lakóit oktatja, lényegében tisztelgés tizenöt évvel ezelőtt meggyilkolt édesapja előtt. De amikor a legújabb tanuló, Wes Carter besétál a tanterembe, Kat azonnal vonzódni kezd hozzá.
Carter olyan jóképű, mint amilyen veszélyes, ugyanolyan rejtélyes, mint amilyen gyorsan vág az esze - és gondoskodik arról, hogy tartsák tőle a távolságot.
Az élénk Kat mégis áttöri a védelmét, és arra ösztönzi, hogy felfedje a valódi énjét. Ahogy a köztük lévő érzelmi akadályok elmosódnak, tagadhatatlan, mégis tiltott érzéseiket már nehéz figyelmen kívül hagyni. 
De mikor Kat megtudja, milyen szerepet játszott Carter azon az éjszakán, amikor édesapja meghalt, vajon ez a tudás elválasztja őket... vagy éppen örökre összeköti a szívüket? 
Éreztétek már úgy, hogy egy könyv megszólít? Velem ez most minden tekintetben megtörtént.
Egyszerűen tökéletes az egész. Tele van mélységgel, tele van érzelemmel. Minden megvan benne, ami ahhoz kell, hogy egy történet felejthetetlen legyen. Nem is volt hétköznapi, ami csak emelt az amúgy is pompás színvonalon.
Nincs mit szépíteni, szerelem volt első olvasásra. Nem egyszer pityeredtem el, mert annyi sok szépség van benne. Ajj, feldolgozhatatlanul jól esett a lelkemnek.
Az írónő valami eszméletlenül tehetséges. Annyira ért ahhoz, hogy minden érzésemet felkavarja. Ebből a történetből árad a szenvedély. És igen, megint fülig ér a szám.

Az alapelgondolás már eleve nagyon ígéretessé tette a sztorit. Azért a börtönös történetek nem mindig ígérnek idillt, igaz? Hát, most sem lett az, de megszületett az egyik legcsodásabb történet, amit valaha olvastam.

Annyi minden ketyeg most bennem... Nem is tudom, hol kéne kezdenem. Nagyon ritkán kerülök olyan helyzetbe, hogy egyszerűen annyira imádjak valamit, hogy ne tudjak mit mondani. Legszívesebben csak ódákat zengenék róla.

Totálisan magával ragadott főhőseink kapcsolatának alakulása. Annyira élveztem, hogy a köztük lévő kapocs ellenére nem volt a sztoriba sűrítve egy csomó dráma, hanem mindketten tudnak kicsit önzőek lenni, ezáltal elérve a boldogságot.
Kat egy különleges nő, nagyon megszerettem.
Carter pedig minden egyes szavával egyre mélyebbre ásta be magát a szívembe. Annyira csodálatos ember, minden csiszolatlansága ellenére.

Ahw, ez egy olyan könyv, amit mindenkinek el kell olvasnia.

Kat és Carter története örökre a szívembe itta magát. Ahogy az írónő és a sorozat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése