2015. szeptember 21., hétfő

Lauren Rowe: The Club (The Club #1)

Eredeti megjelenés éve: 2015.

SoCoRo

300 oldal

Sorozat: The Club

Fülszöveg:  When playboy businessman Jonas Faraday receives a private note from the anonymous intake agent assigned to process his online application to an exclusive club, he becomes obsessed with finding her and giving her the satisfaction she claims has always eluded her, in order to fulfill his own desperate need for redemption.
Sarah: “When I read Jonas Faraday’s brutally honest personal message on his application to The Club—I practically climaxed at my desk. I’m an idiot to risk losing my job but I couldn’t resist contacting him. I knew my confession would be like dangling an irresistible carrot in front of his nose—but never in a million years did I think he’d actually hunt me down.”

Jonas: “I was shocked to get my intake agent’s email—I’d attached that note to my application on a whim, never expecting a reply from an actual person, let alone a reply as mind blowing as that. Her message was so alluring, so irresistible, I’ve been spiraling into a full-blown obsession ever since I got it. What’s her name? What does she look like? Finding her is my top priority.”

In The Club, what starts out as an innocent exploration of attraction quickly spirals into a steamy story of unbridled passion, obsession, heartbreak, and, ultimately, redemption.

Magyarul az Európa Kiadó jóvoltából fog megjelenni.


Ilyen szkeptikusan még sosem álltam hozzá könyv olvasásának. Az eleje pedig igazolta is minden előítéletemet. Megkísértet az is, hogy letegyem, aztán hagyjam a fenébe. De valami picuri kis hang azt súgta, hogy ez még lehet más, lehet kicsit újabb. Én pedig hallgattam erre a hangra. És milyen jól tettem. Mert kaptam egy határozottan élvezetes könyvet. Annak ellenére mondom ezt, hogy Sarah úgy beszélt, mint egy szexuálisan túlérett ötéves kislány a babaház mellett, valamint Jonas folyton tagadta, hogy a f*rkával gondolkodna, holott az elején ez egyértelműen így volt. Kicsit szürreális is volt, de rohadtul nem érdekelt, mert jók voltak benne a poénok, a párbeszédeket élveztem, volt benne kellő izgalmi szint is. Határozottan megszerettem a végére.

Úgy álltam neki, hogy az írónő teljesen ismeretlen volt számomra, csak annyi lebegett a szemem előtt, hogy megint egy erotikus könyv. Ezzel nekem semmi bajom sincs, de az elején annyira nem nyert meg magának, hogy rögtön azt mondjam, hogy igen, ez most tud újat mutatni. De ahogy haladtam a történetben, úgy vált egyre tisztábbá az, hogy mégsem megy annyira egy kaptafára, mint sok más regény ebben a műfajban. Innentől pedig határozottan imádtam.

Jonasban megkapjuk mindazt, ami egy ilyen regénybe jár: magabiztos, szexi, nagyszájú, gazdag.
Viszont Sarah volt az, aki meglepett. Nem egy kis nebáncsvirág, hanem karakán, néha értelmetlenül beszélő, humoros csajszi.
Nagyon bírtam a levelezésüket, néhol már sírásig röhögtem magam. Nagyon jó humorú könyv, de ennek ellenére van benne komolyság is. Jonasnak komoly múltja van, Sarah-t pedig a jelen fenyegeti.

Kíváncsi leszek a folytatásokra is, hisz egy bizonyos fokig - oké, teljesen- függővége van a történetnek. Remélem, marad ez a színvonal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése