2015. szeptember 8., kedd

Bella Jewel: Enslaved by the Ocean (Criminals of the Ocean #1)Eredeti megjelenés éve: 2013.

Magánkiadás

281 oldal

ASIN: B00H5XAQOU

Sorozat: Criminals of the Ocean


Fülszöveg: Indigo menekül, mivel nincs más választása. Valami rosszat tett, az egyetlen esélye, hogy elszökjön ezelől az, ha elhagyja otthonát. Felszáll egy luxus yachtra legjobb barátjával, Eric-kel együtt. De problémába ütközik.

A yacht lángra kap.

Az óceánban végzi, rettegve az ismeretlentől. Egészen addig, míg fel nem bukkannak. A kalózok. Indigo és Eric attól félnek, hogy ez már tényleg a vég. Ezek kalózok, az óceán bűnözői. Vajon van esélyük túlélni ezt a rémálmot?

De ekkor Indigo szeme megakad Hendrix-szen. A férfi a kapitány, jóképű és hitvány. És azt tervezi, hogy eladja a lányt egy másik férfinak, hogy megfizesse az adósságát. Most már nem csak egy őrült ex van Indigo nyomában, hanem a kalózt sem tudja kiverni a fejéből.

Ez a történet egy szívszorító, sötét kaland két mindenben különböző emberről akik végül igazi csodát találnak.Megmondom őszintén, nem terveztem nagyobb lélegzetvételű bejegyzést ezzel a könyvvel kapcsolatban. De ahogy haladtam a történettel, rájöttem, hogy milyen zseniálisan újat alkotott Bella Jewel, és ennek valamilyen formában nyoma kell legyen. Mert azért ilyet nem mindennap pipálsz. Modern kalóztörténet. De olyan, mint bármelyik más, középkori kalózmese, csak itt van mobiltelefon, áram, és óvszer. Engem teljesen lenyűgözött ez az újonnan létrehozott világ. Ami pedig csak hab a tortán, hogy nagyon szerethető karakterekkel operál. A történet pedig kellőképpen izgalmas, arra meg tojni fogsz, hogy a nagy titkot már az elején tudod, mivel annyira magával fog ragadni, hogy csak az érdekel,mi lesz imádott szereplőinkkel. Yay, imádtam, na.


Megint sikerült pozitívan csalódnom. Nem vártam mást, csak egy mezei, mézes-krémes romantikus történetet. Hát, fityiszt nekem. Bella olyat varázsolt, amilyet még Harry Potter sem tudna lekövetni.

Annyira izgalmas volt az egész, és ezt most nem feltétlenül arra értem, hogy milyen akciódús lett volna, hanem arra, ahogy a két főhős kerülgeti egymást. Sosem tudod, mi lesz az egyik húzása, és hogy arra mit fog a másik lépni.

Indigo egy nagyon szerethető női karakter, annyira bírtam benne, hogy a kezdeti kétségbeesésén túl tudott lendülni, és képes volt meglátni a dolgok pozitív oldalát is. És hajlandó volt bekukkantani Hendrix álcája mögé is. Kalózkapitány Hendrix pedig az a fajta férfi karakter, akit akarva-akaratlanul, korosztálytól is imádni fogsz.

De ott van nekünk mellékszereplőként Drake, akiben rengeteg potenciál van a jövőre nézve. Sajnálom, hogy nem az ő története következik, de mivel a vége egy nagyon nagy cliffhangerrel zárult, lehet, nem is bánom annyira. Jess és Dimitri párosa tuti, hogy ütni fog.


Gyanítom, hogy újabb kedvenc sorozatot avatok, Bella Jewel személyében pedig újabb olyan író lépett porondra, akitől mindig szívesen fogok olvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése