2015. szeptember 17., csütörtök

Bella Jewel: Hard to Fight (Alpha's Heart #1)

Eredeti megjelenés éve: 2015.

St. Martin's Paperbacks

247 oldal

Sorozat: Alpha's Heart

Fülszöveg: Grace fejvadász, és szeretné, ha komolyan vennék, azonban főnöke kételkedik abban, hogy egy nő képes lenne levadászni egy veszélyes bűnözőt. Végül élete ügyével megkapja az esélyt: el kell kapnia Raide Knox-ot, és a törvény elé kell citálnia. 

Raide egy veszélyes szökevény, és... a legdögösebb férfi, akit Grace valaha ismert. Raide-et elkapni nem egyszerű feladat. Nem az a fajta férfi, aki harc nélkül feladja. Raide dühítő és heves, kettejük között az azonnal fellángoló szenvedély pedig tagadhatatlan. Egy biztos: ez olyan ügy, amit sosem felejtenek el.

Jól van, bevallok valamit: eme könyv olvasására először csak Bella Jewel neve vitt rá. De nem készültem fel arra, hogy ilyen remek történetet kapok. Gondolom, már sokan voltatok úgy vele, hogy megláttátok az 'erotikus' jelzőt, mellé pattintva egy bronzszoborra hajazó pasival, és egyből leírtátok magatokban. Hát, most én is így voltam. Oké, nem leírtam, de semmi extrát nem vártam. És igen, néha tanulhatnék a hibáimból. Mert Bella a modern kalózos sztorijaival már bizonyított nálam, ebben a történetben pedig nem csak kefélnek, mint jó nyuszikák a bokorban... Nem, itt súlyos érzelmek, döntések, következmények vannak, egy badass hősnővel és egy alfa, mindenre elszánt félistennel kiegészülve.
Küldöm a tapsvihart az írónőnek.


Van benne egy kicsi Szingli fejvadász beütés. Pici, ezt alá kell húzni. Talán csak annyi, hogy Grace nő létére szintén fejvadász. És senki sem veszi komolyan. De aztán megkapja élete ügyét, csakhogy arra nem számít, hogy pont Raide lesz az "áldozat". És innentől kezdve egyikőjük sem menekül, mert a szerelem itt is lecsap, szép sunyiban.
Kicsit korainak tűnhet, mert az idő annyira nincs érzékeltetve, de hónapok telnek el, míg ők járják a kis násztáncukat.

Grace őrlődik a munkája és a szerelem között, Raide pedig az árulás és a szerelem között. Nagyon szépen van ábrázolva a köztük lévő érzelmek sokasága.
Grace egy igazi tökös csaj, nagyon megszerettem.
Raide pedig az a fajta férfi, akit az elején lehurrogsz, hogy mekkora egy tökfej, két oldallal később pedig megmutatja, hogy egy igen érzelmes emberről van szó.

A történet maga kellőképpen izgalmas, van benne mindenből egy kicsi, ezek teszik egy nagy egésszé. Pont jó így, nagyon kerek, a lezárás is szép, pluszban még kapunk egy kis betekintés a következő részbe is. (Pszt. Október 13 -a a várható megjelenés időpontja.)
Nekem tetszett, simán átment a vizsgán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése