2015. szeptember 1., kedd

Augusztus

Bello! (Csak így minionosan...)Komolyan itt a nyár vége? Nem most kezdődött? Vagy csak nekem tűnik úgy, mintha elsuhant volna? Muszáj búcsút venni? Ennyi remek kérdést...

Mindegy, nem is ezért vagyunk itt. Az augusztus megint remek hónap volt, sok-sok remek könyvet sikerült elolvasnom, és most szeretném bővíteni kicsit a várólistátokat is. Mert én már csak ilyen fergetegesen gonosz vagyok.

Lássuk!Kezdjük a sort a hónap könyvével, ami nem más, mint a The V Girl, Mya Robarts regénye.

Aztán, ami szintén esélyes volt erre a címre, T.M. Frazier-től a King és a Tyrant. Brutálisan jó mindkettő. Amolyan nincsenek is rá szavak értelemben. És a harmadik rész sem ígérkezik rossznak.

J.B. Hartnett személye számomra eddig ismeretlen volt, de a The Leaves című sorozatával örökké belopta magát a szívembe.

Tovább tipegünk, és szembe találjuk magunkat egy humoros könyvvel, R.S. Grey-től a The Allure of Julian Lefray-jel. A végtelenségig vicces, és szórakoztató.

K.C. Lynn Beautiful Insightful-ja megható, érzelmes, gyönyörű.

Egy betegesen jó sorozatot írt meg B.B. Reid: Fear Me&Fear Us

Linda Kage a Worth It-tel, Shay Savage a Released-del és Abbi Glines az Until Friday Night-tal nem okozott csalódást. Frissen olvasva.

Shelly Crane Significance könyve nemsokára érkezik hozzánk a Könyvmolyképző jóvoltából, sőt, még sorozatot is forgatnak belőle!

Voinovék pedig bebizonyították, tudnak olyan könyvet írni, amitől minden szavam elakad. Igen, ez a Special Forces sorozat első része.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése