2015. augusztus 21., péntek

Megjelenések I.

Sziasztok!

Mivel mától kezdve komoly ember leszek (a fenéket), gondoltam, kicsit elkalandozok megint a véleményektől - de persze maradok a könyveknél. Mi lenne hát a megfelelő téma? Naná, hogy olyan sorozatok folytatása, amiktől simán bezsongok. És akkor innentől kezdve hónapra előre jönnek majd a megjelenések, csak most elszaladt velem a paci, na... Most három nagyon várt folytatást hoztam.

Naptárakat elő, lássuk a brumit! állatkertet nyitok...
1. Ami a legnagyobb sikkantást váltotta ki belőlem

Ez nem más, mint Katy Evans-től a Legend - ez a Real sorozat hatodik, ismétlem hatodik része, és...oké, beszéljen a borító helyettem:Fülszöveg:
Maverick 'Bosszúálló' Cage a csúcsra tör, a ring legendája akar lenni. Habár, identitását titokban tartja, a harcos körökben az új kölyökként ismert, akinek chip van a vállában, és olyan tetoválás fut a hátán, amiről süt, hogy veszélyes. Személyes elintéznivalója van az Underground első és egyetlen Remington 'Szökőár' Tate-jével.
Mialatt Mav edz, megismerkedik egy fiatal lánnyal - ő a másik új lakója a városnak -, a szikrák pedig csak úgy pattognak. Mikor a dolgok kezdenek felhevülni, megtudja, hogy a lány nem más, mint Remington Tate feleségének a unokahúga, Reese Dumas. A lány, akit magáénak akar és akit távol kellene tartania.
De Maverick teljes odaadással harcol választottjáért, és a benne lévő szörnyeteg ellen is. Rajtuk a világ szeme, a győztes pedig örökre beírja magát a történelembe, mint a legutolsó harcos bajnok, a legutolsó LEGENDA.
(Forrás: Katy weboldala.)

Várható megjelenés: 2016. február 9.

2. Maffia, maffia, maffiaaaaa
Cora Reilly-ről van jelen esetben szó, és alkalmam van rögtön két részt bejelenteni a Born in Blood Mafia Chronicles sorozatból - állítom, az ötödik rész tűnik a LEEEGizgalmasabbnak: 


Fülszöveg: 
Liliana Scuderi azóta szereti Romerot, hogy megpillantotta. Nővérei elrendezett házasságba lettek kényszerítve, ezért Liliana azt reméli, hogy ő magának választhat majd férjet, de mikor apja odaígéri egy nála kétszer idősebb férfinak, ez a remény darabjaira hullik. Minden könyörgés hiábavaló.
Romero mindig figyelmen kívül hagyta Lily flörtölését. A lány kora és státusza miatt elérhetetlen, de egy Romerohoz hasonló kötelességtudó embernek is megvannak a maga határai. Az, hogy annak ellenére akarja a lányt, hogy az egy másik férfihoz megy hozzá, háborút jelent a new yorki és chicagói család között, és Romero mindig a Cosa Nostra-t helyezte előtérbe. 
Lily a nővéreire gyanakszik, Romero pedig bármit kockára tenne érte, de vajon a lány boldogsága ér ennyit? Vajon a szerelem megér egy háborút is?

Várhat megjelenés: 2015. augusztus 25.


Fülszöveg:
Growl (Morgás):
Sosem volt semmije, nem mert még álmodni sem arról, hogy valaha ilyen értékes dolog lehet az övé. Ő az a fattyú fiú, aki mindig mások maradékát kapta meg. És most azt a valakit adják oda neki, aki néhány héttel ezelőtt éppen csak kicsúszott a kezei közül, akit még távolról sem szabad csodálnia. A lábai elé dobták, hisz ismerik őt, tudják, hogy megtöri. Ő a lány büntetése, rosszabb a halálnál is, a mód arra, hogy megbüntessék az apját, akiben akkorát csalódtak. 
Cara:
Ő volt mindig a jó lány. Ez sem védte meg.
Nem tudja a férfi nevét. A többiek Morgásnak hívják, a háta mögött pedig Fattyúnak. Egyik sem az, amit ő magának választana. A tekintete üres, visszatükrözi a félelmet, amit a lány érez. Ő a las vegasi Camorra brutális keze. És a lány az ő kegyelmétől függ. 

Várható megjelenés: 2015. október


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése