2015. július 19., vasárnap

Bethany-Kris mocskos maffiózói, avagy a Filthy Marcellos sorozatNos, nos. Ez az első olyan bejegyzés, ami kimondottan egy egész sorozatról készül. Mi mással is lehetne elkezdeni, mint egy vérbeli maffia családdal? Ők Marcelloék - amolyan Barátok Közt módon.
Bethany-Kris igen fiatal, ámde annál termékenyebb és tehetségesebb írónő. Mondhatni, érti a dolgát. Mert nem csak dobálózik a szavakkal. Alá is támaszt minden állítást. Ezáltal eléri azt, hogy már-már úgy érezd, te magad is a történet részese leszel.
És alkotott egy olyan családot, aminek mindegyik tagja így vagy úgy a szívünkhöz nő.
Ez a sorozat a maffia világának nem csak az árnyoldalát mutatja be. Itt is alfahímek a férfiak, kemények a nők, de mégis van benne egy kis rózsaszín - szerintem így lehet a legjobban érzékeltetni a történetek hangulatát. Mert a szerelem itt igen sokat nyom a latba. Mindegyik könyvben instant love van, szóval, aki ennek nem híve, az messziről kerülje el. Azonban azoknak, akik hozzám hasonlóan imádják a romantikát és a maffiát egybeforrva, kötelező olvasmánnyá nyilvánítom.

Menjünk végig párosainkon:

#0.5 - Antony & Cecelia
Nos, ők minden kezdete. Ezt a részt olvastam utoljára, mert ahányszor ilyennek találkozom szemben - a szülők könyve-, szeretem előbb a jelent megismerni, aztán csak a múltat. Mert úgy sok minden értelmet nyer.
Az összes részben Antony volt a kedvenc Marcellom. Mert annak ellenére, hogy ő a Főnök, végig emberi marad, nem rejti véka alá a véleményét, de sosem dugja le döntéseit a gyerekek torkán, hagyja, hadd tapasztalják ők meg az életet.
Cecelia pedig mindenben hű társa. A hölgy pitét süt, de bármikor elvágja egy jól megtermett férfiember torkát.
Remek karakterek.

#1 - Lucian & Jordyn
Őket is nagyon megkedveltem. Lucian az örökbefogadott gyerek, akit ugyanolyan jogok illetnek meg, mintha született Marcello lenne. Mégis nem érzi teljesnek magát.
De ekkor megismeri Jordynt, akinek szüksége van egy megmentőre. Ez Lucian lesz, de időközben kiderül, hogy a nő ugyanúgy megmenti Luciant, ahogy ő tette vele.

#2- Giovanni & Kim
Itt éreztem némi visszaesést, elsősorban a karakterek szempontjából. Giovannit én karakán pasasnak ismertem meg, erre itt szinte papucs lett. Ennek ellenére is szerettem.
Kim viszont nagyon nem volt szimpatikus,  az egyet előre, egyet hátra típusú nő. Valahogy nem tudott közel kerülni a szívemhez.
A történet viszont itt is remek volt.

#3 Dante & Catrina
Egyértelműen a kedvenc részem.
Dante a legsejtelmesebb Marcello, ergo nagyon kíváncsi voltam az ő történetére. Csalódás pedig egyáltalán nem ért. Néha már szinte megszakadt ezért az emberért a szívem.
Ennek ellenére azt mondom, hogy Catrina vitte a hátán az egész sztorit. Ez a nő a maffia Királynője, kemény, és mégis olyan szíve van, ami Teréz anyáéval vetekszik.
Remek, csodás páros. Nagyon a szívemhez nőttek.

Bethany remekül vegyíti történeteiben az izgalmat, romantikát, erotikát, egyiktől sem kapunk csömört.
Csak annyi dolgunk van, hogy hátradőlünk, és hagyjuk, hadd varázsoljon el az írónő.

Sorozat átlag:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése