2015. május 21., csütörtök

Kendall Ryan: The Gentleman Mentor (Lessons with the Dom #1)
Eredeti megjelenés éve: 2015.

CreateSpace

364 oldal

ISBN: 1511643552

Sorozat: Lessons with the Dom
Fülszöveg:   Tanácsadó Úriembernek hívja magát.

Csak a hirdetése miatt sokkal élettel telibbnek érzem magam, mint bármikor az elmúlt évek során.

Azt ígéri, megtanít a csábítás művészetére...és bemutatja a legbűnösebb erotikus gyönyöröket. Segít, hogy olyan magabiztos, szexi nő legyek, akinek a férfiak nem tudnak ellenállni.

Hat óra...egy pompás férfival...aki nem mellesleg egy dom.

Az egyetlen probléma az, hogy miután megízleltem élvezetes uralmát, vajon lesz bárki hozzá fogható?

Csak egy ügyfél. Ennyi az egész.

Legalábbis, ennyinek kéne lennie. 

De minden egyes leckével több lesz.

A titkokat - és bármilyen igaz dolgot-, amiket a Tanácsadó Úriember álcája mögé rejtek, nem árulhatom neki.

Másik férfi számára töröm be, és ahányszor csak erre gondolok, megüt a guta.

Tudom, hogy nem az enyém. De egy részem ezt nem tudja elfogadni.

Vajon képes leszek kockára tenni érte mindent?


Tyűha. Ez serceg, nagyon durván izzik. Azt kell mondjam, egy újabb igényes "BDSM-szerző" került a polcomra, egyenesen Tiffany Reisz mellé. Igen, a BDSM - vagy legalábbis ennek álcája mögé bújtatott - regényecskék már lefolynak a könyvesboltok polcairól, de Kendall valami eszméletlen jó könyvet tudott írni ebben a témában. Abszolút életszaga van az egésznek, a párbeszédek, a szituációk egytől-egyig a hihető kategóriába tartoznak. Műfajában egyértelműen csillagos ötös. Aki meg nem szereti ezt a témát, ne olvassa el, mert nem vagyok kíváncsi a negatív szavakra. Ez a könyv úgy van jól, ahogy elénk tolta az írónő. Annak ellenére, hogy ilyen téma köré íródott, egyáltalán nem obszcén, igénytelen, keresetlen. Meseszép stílussal lett megírva. És végre, egy olyan BDSM könyv, ami nem nyomatja túl a témát. Mert írók sokszor esnek abba a hibába, hogyha ebbe a dologba csapnak bele, akkor a történet csak is akörül forog. Itt most azért másnak is lehettünk szemtanúi, ami igazán üdítő volt.
Igen, olvashattunk már mester-tanítvány kapcsolatról. De ilyen formában még nem. Mert közben megint nem kis karakterfejlődésen mennek át főhőseink. Míg a nő mer nyitni az új felé, a férfi nem fél feltárni a szívét, újra kitárni azt.

A sztori úgy kezdődik, ahogy általában szokott. Adott egy bátortalan, ámde sikeres nő, aki évek óta szerelmes legjobb barátjába, aki azonban rá se bagózik. Ekkor szembetalálja magát egy hirdetéssel, ami azt nyújtja neki, amire vágyik: megtanítja arra, hogyan legyen vérbeli, szexi nő. 
Már az első találkozás során lehet érezni, hogy ebből azért több lesz. Jön egy dom, aki mindennél jobban izgatja a nő fantáziáját, míg a férfi számára ez a félénk nő igazi kihívás. Játékra fel! Aztán meglátjuk, ki kerül ki győztesként... Mi pedig ez idő alatt betekintést nyerhetünk a BDSM világába is. És rájövünk, hogy abszolút nem vagyunk prűdek.

A karakterek egytől-egyig remekül vannak kidolgozva.
Brielle-t kimondottan szerettem, nem az a tipikus hülyeliba erotikus könyvhősnő. Igenis a talpára tud állni, ha kell, megmondja a frankót, képes belátni a hibáit, és a végtelenségig bátor. Itt nem tettlegességre kell gondolni. Csupán a meztelen érzelmekre.
Hale pedig újabb BBF. Kicsit összetört, emiatt megszeretnénk javítani. De nem emiatt vonzó. Magabiztos és jószívű is. Totális ambivalencia. Azt hiszed, hogy egy beképzelt macsó, aki nagyra van a farkával, de akkor lecsupaszítja előtted a szívét, és pocsolyává olvadsz a lábai előtt.

Várom már a második részt, hisz Reece-t is megkedveltem, és ha jól sejtem, a dolog pikáns lesz, hisz Hale húga kopogtat be az ajtaján...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése