2015. május 5., kedd

Helena Hunting: Pucked

Eredeti megjelenés éve: 2015.

Magánkiadás

316 oldal

ASIN: B00WLD27N2

Fülszöveg:   Violet Hall mostoha bátyja híres NHL játékos, éppen ezért pontosan tisztában van azzal, milyen is egy hokis hírneve. Elég okos ahhoz, hogy elvonatkoztasson azoktól a hihetetlen állóképességgel rendelkező, dögös, hatalmas férfiaktól. Egészen addig, míg meg nem ismeri a legendás csapatkapitányt, Alex Waters-t.

Violet-et nem érdekli jóképű, jól helyben hagyott pofija, vagy éppen kőkemény hasizma. De mikor Alex véletlenül eltörli Violet sztereotípiáit a hokisok értelmi képességeivel kapcsolatban, sokkal több lesz, mint egy arc és test párosa.

Ami csupán egyéjszakás kalandnak indult, hirtelen sokkal többé válik. Egy orgazmikusan csodálatos éjszaka után Alex hívni kezdi a lányt, e-maileket és hatalmas - na és persze huncut - ajándékokat küldözget, nehéz lesz figyelmen kívül hagyni, és még nehezebb nem kedvelni.

Egy probléma akad: Alexet a média nagy játékosnak állítja be, Violet pedig nem szeretne a játék része lenni.


Szentséges basszantyú! Ez a könyv....eszméletlen volt! Totálisan új dimenziókat nyitott meg. Legalábbis számomra.
Most őszintén, ha ránéztek a borítóra- a fülszöveg, vagy bármi elsődleges elolvasása nélkül- mit vártok? Én valami nagyon komoly témát sejtenék. Bukta!! Ez a könyv egy eromantiko (akinek esetleg még nincs meg a Rebeka értelmező kéziszótár frissített verziója: erotikus-romantikus-komédia,) kicsit olyan, mint a Seduction and Snacks, de mégsem. Hogy miért? Ez még annál is jobb! Igen, ezt az előbb említett könyv egyik legnagyobb rajongójától halljátok. Helena Hunting egy hatalmas tehetség, annak ellenére, hogy ennél könnyedebb, jobban csúszó könyvet elképzelni sem lehet.

Személy szerint azért vártam már a megjelenést, mert megláttam az NHL és a hockey szót. Egyből ezt gondoltam:"Oké, akkor erre rögtön le is csapunk majd!" És teljesen mást kaptam, mint amire vártam. A csalódás azonban egyértelműen POZITÍV. Végre! *Örömtánc.*
Akkor most vegyük komolyra a figurát, és... Á, itt azt nem lehet megtenni.

"Imádom a péniszét. Legszívesebben megfürdetném, és szuperhősnek öltöztetném."

Alapsztori dióhéjban:
Violet mostoha bátyja NHL játékos. A lány tudja, milyen is egy ilyen fickó. És egyáltalán nem szándékszik akár eggyel is kapcsolatba bonyolódni. Főleg azután, hogy egy amatőr hokis egyszer már palánkra kente - szófordulat, pontlevonás, bocs.
De ekkor bekorizik - ááá, nem bírok leállni a hokis szókapcsolatokkal..- életébe Alex Waters, a Chicago dögös, kanadai kapitánya. És szájdugnak egy termeteset. Ebből aztán kialakul a csetepaté, együtt töltik az éjszakát, Violet HATALMAS felfedezést tesz, Alex szeretne Violet-tel - még- közelebbi kapcsolatba kerülni, édes ajándékokat és üzeneteket küld neki, de a lány szeretne távolságot tartani. De Alexet nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni. Már csak a - minden tekintetbe vett - méretei miatt se. (Erről még később nyilatkozom majd...)
Hogy ne maradjunk azért nagyobb bonyodalom nélkül se, Alex eltolja azért a dolgot, csakhogy izgulhassunk egy kicsit szerelmeseinkért. A vége azonban az, ahol azt mondtam, örök kedvencet avattam. Mert ott épp eszű ember nem tud nem sírva röhögni.

Violetet imádtam! Egy karakán, szókimondó, helyenként felettébb stikkes nőszemély, a maga kissé ninfomán hozzáállásával. Ezzel nagyon sok viccel teli helyzetet okoz az olvasónak. Rögtön mondok egy- két példát: monster cock-nak/ nadrág anakondának nevezi Alex férfiasságát, önmaga nőiességét egyszerűen csak...hódnak. (Ezért kapott is egy Waters-hódot...). A másik, ami aztán mindent visz az volt, amikor valóra váltotta az álmát: MC- monster cock - szuperhőssé vált. Igen, rajzolt neki szemet, szájat, még bajuszt is, mivel akárhogy is nézzük, itt egy francia-kanadai akcentussal rendelkező szuperhősről van szó, de aztán majdnem elszorította Alex farkának vérkeringését, ami végül is mellékes, mert eszméletlenül nevetséges volt az egész szitu. Sírva röhögtem. Szegény Alex, azt hitte, Vi rögtön kasztrálja a manikűrollóval...
Alexbe pedig menthetetlenül beleszerettem. Megvannak a maga meggondolatlan húzásai, de olyan eszméletlenül édes, kedves, törődő, hogy mindent megbocsátok neki. Azt viszont értékeltem, hogy Violet nem omlott rögtön a nyakába, ezáltal még jobban kitudott bontakozni a férfi személyisége. A végén a lánykérés..annyira ők.

A könyvet ajánlom minden Csábítások és csemegék rajongónak, azoknak, akik szeretik dögös pasikat és szószátyárt női karaktereket. És nem vetik meg a nevetést, még ha néha a történet maga csak szórakoztató mivoltában marad meg.
Egy jó tanács a végére: ne olvasd nyilvános helyen, vagy éppen a hajnali órákban a párod mellett, mert persona non grata leszel abban a szent pillanatban, hogy ezek ketten összekerülnek.

2 megjegyzés:

 1. Szia!

  Esetleg lehet tudni, hogy magyarul megjelenik e?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Sajnos még arról sincs infóm, hogy egyáltalán érdeklődik-e valamelyik kiadó iránta. :( De nem látok rá sok esélyt, egyszerűen nincs annyira szem előtt, hogy felfigyeljenek rá. :((

   Törlés