2015. május 20., szerda

Gina Gordon: Rush (White Lace #1)

Eredeti megjelenés éve: 2015.

Loveswept

292 oldal

ASIN: B00N6PEWJQ

Sorozat: White Lace
Fülszöveg:    Everly Parker most fog a jogi egyetemen diplomázni, mindig elfoglalt, az élete pedig elsuhan mellette. Elhunyt nagymamája bakancslistát hagyott rá, amolyan ki-ne-hagyd listát, de még egy pontját sem teljesítette. Ekkor robban be az életébe a tikkasztóan dögös Max Levin. Mint egy pornócég rendezője, Max pimasz, rámenős, és teljes mértékben nem Everlynek való. A lány mégis elcsábul, és kipipálja a lista első pontját: Menj el randizni egy olyan emberrel, akinek amúgy nem is adnál esélyt.

Megörökölni egy pornócéget nem minden srác álma (rendben, valószínűleg az), de Max nem panaszkodik. De még csak nem is tudja, mit veszített eddig, míg meg nem ismeri Everlyt. A nyomás, hogy átvegye a családi örökséget, egyre nagyobb, de Max akarva-akaratlanul is elmélázik azon, mi lenne, ha Everlyt választaná helyette. Az élete idáig vad rohanás volt, de Everly még ennél is többet nyújt: a szerelmet.


Óóóóó. Nos, ennyit a konvenciókról. Megint. Íme, egy újabb könyv pornós témában. Oké, én nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog. Előveszem a szokásos szavakat: nem, nem kell tőle sokat várni, nézd meg a címkéket, nem dráma, nem krimi, nem életrajzi regény. Mezei erotikus történet, remek történetvezetéssel és írói stílussal, kiválónál kiválóbb karakterekkel, és egy nem hétköznapi háttértörténettel. Csók, puszi, köszöntem! Rájöttem, hogy élek-halok az ilyen kis lágyságokért. Mert hiába van benne rengeteg forró szexjelenet, hála a jó égnek, nem mennek a történet kárára. Aztán lehet, hogy csak engem lehet ilyen könnyen elvarázsolni... A sok, semmit nem érő erotikus limcsilomcsi meg elbújhat. Mert itt megint többről van szó. Ez a könyv döntések sorozata is.

Hatalmas meglepetésként ért a történet. Meg nem mondanám, mi alapján határoztam el, hogy elolvasom. Lényegtelen. Goodreads-en 4-es alatti átlagot produkált eddig, holott, ha megnézzük eme téma köré épített regénykéinket, simán kenterbe tudja őket verni. Jól van, nem egy Stinger szint, de közelít. Meg Max Levin-nek amúgy sem lehet ellenállni...

Imádtam, ahogy ezek ketten egymásra találtak. Az elején természetesen jöttek a skatulyázások, de legalább hajlandóak voltak megismerni egymást, aztán ejteni minden előítéletet. Nagyon bírtam ezt a pornós közeget is, mert egyáltalán nem volt durván obszcén a dolog.

Everly egy teljesen korrekt karakter. Nem egy Ana Steele, nyugi, de ez most amúgy is másról szólt. Tehát, ő ügyvédnek készül, de olyan szemét szülei vannak, hogy szerencsétlent már nagyon sajnáltam. És igen, valójában nem is akar jogi pályára lépni, teljesen mással akar foglalkozni. Ahhoz, hogy ezt a lépést meg merje tenni, kellett a nagyi listája és Max.
Max, akit egyszerűen nem lehet megtagadni. Pornós család sarja, apja pornómogul, elhunyt anyukája pedig pornósztár volt. De csupa szeretetben nőtt fel. Pá, kedves sztereotípia. Egy titok azonban felforgatja az életét. Arra a fordulatra abszolút nem számítottam amúgy. És ez adja meg neki a végleges lökést afelé, hogy ki merjen szállni a mókuskerékből, amit már régóta nem élvezett. Ebből is látszik, hogy nem is minden férfi disznó.

Kategóriáját tekintve egy remek könyvről beszélünk, de ismétlem, nem egy hatalmas, világot felfordító történet. Éppen annyi, amennyi egy ilyen sztoritól kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése