2015. április 2., csütörtök

Samantha Young: Echoes of Scotland Street (On Dublin Street #5)

Eredeti megjelenés éve: 2014.

NAL

331 oldal

ISBN: 9780451471697

Sorozat: On Dublin Street

Fülszöveg: Shannon MacLeod has always gone for the wrong type of man. After she drifted from one toxic relationship to the next, her last boyfriend gave her a wakeup call in the worst possible way. With her world shattered, she’s sworn off men—especially those of the bad-boy variety.

Cole Walker is exactly the sort that Shannon wants to avoid—gorgeous, tattooed, charming, and cocky. But his rough exterior hides a good man who’s ready to find “the one.” He’s determined to pull Shannon from her self-imposed solitude and win her heart.

As Shannon opens up in the face of Cole’s steady devotion, the passion between them ignites to blazing levels. But when Shannon’s past comes back to haunt her, her fears may destroy the trust Cole has built between them—and tear them apart for good…Igen, igen, megint csak igen. Ismét egy csodálatos történetet olvashattam. Még a helyenkénti elcseszettségekkel is elbűvölt, nem bírtam letenni. Pedig "csak egy romantikus könyv". Na persze. Kicsit olyannak tekintettem, mint a Down London Road-ot. Ez a történet is tanított, sok minden rosszat, helytelent megmutat az olvasónak.

Shannon és Cole egyébként már találkoztak. A Before Jamaica Lane-ben van az a jelenet, amikor Liv meglátja őket együtt. Na, az volt az első találkozás időpontja.
Jelen történetünk kilenc évvel azután játszódik. Shannon ez alatt az idő alatt rengeteg sz@rságon ment keresztül, és esze ágában sincs megint egy tetkós rossszfiúval kezdeni. Edinburghba költözik, egy tetoválószalonban vállal munkát, mint recepciós. És a szalon menedzsere nem más, mint Cole Walker. Shannon először tagadja, hogy emlékezni a srácra, de Cole végig tisztában vele, hogy füllent. És a lány elköveti azt a hibát, hogy Cole-t is a többi seggfejhez hasonlítja. Ismerős DLR-ból,igaz? Cole ezt nem nagyon nézi el neki. De szerencsére Shannon szemét felnyitja Hannah. Tudtam én, hogy bírom azt a csajt! Érdekes, hogy míg Cole eddigi barátnői ferde szemmel nézték a Hannah-val való kapcsolatát, addig Shannon-nak imponál is, hogy ilyen szoros barátság van a két ember között. Az is kimondottan tetszett a történet során, hogy egyikőjük sem titkolózik a végtelenségig, tiszta lapokkal játszanak már szinte az eleje óta.
A vége igen fordulatosra sikerült. Mondjuk Cole lehetett volna kicsit elfogadóbb, de abszolút érthető az ő hozzáállása is. Mert ami köztük van, azt egy olyan család nem választhatja szét, aki hátat fordított a lánynak a legnagyobb bajban.

Ez a Logan - féle hát fordulat is nagyon nagy húzás volt. Szerintem nincs olyan olvasó, aki ne akarná már most rögtön a kezébe kaparintani. És hol van még június másodika...

Azt kell mondjam, hogy egy olyan sorozat akadt a kezembe, ami még a vége felé sem tud leülni, mert az írónője egy zseni. Mert Young az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése