2015. április 5., vasárnap

Linda Kage: To Professor, with Love (Forbidden Men #2)Eredeti megjelenés éve: 2014.

Magánkiadás

396 oldal

ISBN: 9781497518094

Sorozat: Forbidden Men

Fülszöveg: Junior in college. Star athlete. Constant attention from the opposite sex. 

On this campus, I’m worshiped. While seven hundred miles away, back in my hometown, I’m still trailer park trash, child of the town tramp, and older sibling to three kids who are counting on me to keep my shit together so I can take them away from the same crappy life I grew up in.

These two opposing sides of myself never mix until one person gets a glimpse of the true me. I never expected to connect with anyone like this or want more beyond one night. This may be the real deal.

Problem is, Dr. Kavanagh’s my literature professor.

If I start anything with a teacher and we’re caught together, I might as well kiss my entire future goodbye, as well as my family’s, and especially Dr. Kavanagh’s. Except sometimes love is worth risking everything. Or at least, it damn well better be because I can only resist so much.

-N. G.-Teljes mértékben beleszerettem ebbe a történetbe. Egyszerűen elvarázsolt, másként nem is tudnám megfogalmazni. Csak ültem, és tátogtam, mint hal a szatyorban. És természetesen le sem bírtam tenni. Nem. Száz százalékig a bűvkörébe vont. Még sosem olvastam tanár-diák kapcsolatról - ja,de, a Slammed-et-,de ez milliószor jobb és más volt. Ennek valóságszaga volt. Bedőltél a fülszövegnek te is, ugye? Mert én is azt hittem, hogy a tanár a férfi, a diák a nő. Pedig nem. Ebből is látszik, mennyire tehetséges írónőről beszélünk Linda Kage személyében. Mindenesetre, engem félrevezetett. De nemcsak ezzel nyűgözött, hanem a változatosságával is. Mert nem ám egy helyben állunk, aztán rimánkodunk. Nem. Ebben a regényben TÖRTÉNET van. Mindenki értse úgy, ahogy akarja. Mondjuk, ilyenkor nem értem meg, miért csak a tömeg sírós-rívós, elcseszett múltú könyveket fordítják le magyarra. Mert ha egy kicsit jobban körülnéznének, ilyen értékeket találnának.

Tanár-diák kapcsolat. Éles, ugye? Na, akkor ezt szorozzuk be egy fiatal professzornővel, akivel nem kevés szörnyűség történt a múltban, adjunk hozzá egy tehetséges egyetemi futballistát, akinek három fiatalabb testvéréről kell gondoskodnia, és voilá, kapunk egy meseszép, szívbemarkoló történetet.

Mason után megint egy remek férfikaraktert kapunk Noel személyében. Bármit megtesz a testvéreiért, mivel anyja egy nemtörődöm luvnya, néha azt se tudják, hol van. És utálja az irodalomtanárát.

Aspen igen fiatalon szerezett doktori címet, de mégsem "érdemelte ki" szülei szeretetét. Tizennégy éves korában iskolája focicsapatának hátvédje megerőszakolta, így mindent utál, ami hozzá köthető. Ergo, megveti Noel Gamble-t is.

Csakhogy, ők ketten nem tudják figyelmen kívül hagyni egymást. És ezzel mindkettejük jövőjét veszélybe sodorhatják. De ami kialkulóban van köztük, az mindennél többet ér. Vagy mégsem? Nem kevés konfliktuson kell keresztülmenniük addig, még végül mindketten rájönnek, hogy csak az számít, mennyire szeretik egymást.

Megismerkedhettünk Ten-nel, Qhuinn-nel és Pick-kel is, akik a jövőbeli főhőseink lesznek. De ismét olvashattunk Reece-ről és Masonről. Itt volt egy kis hacacáré, mert Mrs Robinson, ízé, Mrs. Teljes Elfelejtettem A Nevét megjelent, azt állítva, hogy terhes, és Mason az apa. De Aspen mindent gyorsan megoldott. És még ott volt az is, hogy szegény Eva idejekorán adott életet egy gyönyörű kislánynak, mivel az a szemét Alec megjelent, és hát, mondjuk ki: megpróbálta kiverni a lányból a kisbabát. De mindenki jól van, jöhet Pick & Eva történet, ami igencsak pikánsnak ígérkezik.

Én személy szerint végigizgultam a történetet, de a végén már lerágtam a összes körmöm, az nagyon megviselő volt.

Aki teheti, olvassa el nyugodtan, meleg szívvel ajánlom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése