2015. április 4., szombat

Linda Kage: Price of a Kiss (Forbidden Men #1)Eredeti megjelenés éve: 2013.

Magánkiadás

372 oldal

ISBN: 9781491296516

Sorozat: Forbidden Men

Fülszöveg:  *mature new adult romance*
                             **explict scenes and language**

I don’t care what my cousin says; I am not the queen of impossible relationships. I mean, just because my last boyfriend tried to kill me and left a bit of a scar on my neck, then forced me to move across the country and legally change my name to Reese Randall to escape him, does not mean—

Oh, who am I kidding? For a freshman in college, I have to have the worst dating track record ever.

It’s no wonder love is the last thing on my mind when Mason Lowe enters my life. But the chemistry between us is like bam! Our connection defies logic. And he’s just so freaking hot. Being around him makes me feel more alive than I’ve ever felt before. I even like bickering with him. He could be my soul mate...except for one teeny tiny glitch.

He's a gigolo.

Boy, do I know how to pick them.Uram. Isten. Ez valami lenyűgöző volt. De rögtön homlokon is csapom magam, mert ha nem ajánlják, talán el sem olvasom. És akkor most egy remek történettel kevesebbet éltem volna át. Mert ez a sztori gyönyörű és helyenként igencsak szívfacsaró. De egyenesen csodálatos. Azt kell mondjam, nem egy tucatkönyv. A fülszövegben ott a szó, hogy dzsigoló. Ebből rögtön azt hiszed, hogy valami negyedrangú erotikus maszlagot kapsz? Beep, tévedsz. Hasonló a helyzet, mint Mia Sheridan Stringer-énél. Ne a fülszöveg alapján ítélj. Mert ami a borító alatt van, az maga a megtestesült - leírt-csoda.


Az írónő már rögtön az elején lesokkolja az olvasót. Úgy érzem, azzal nem lövöm le a poént, ha leírom, mivel is. A tizennyolc éves Mason-t konkrétan megfenyegeti a háziasszony, ha nem bújik vele ágyba, akkor kilakoltatják a családot. Tudni érdemes, hogy a srácnak van egy beteg húga, az anyja két helyen dolgozik, mégsem telik a lakbérre. És ezt az az ocsmány nőszemély pontosan tudja, és ki is használja az akkor még minden porcikájában ártatlan fiút. Innen kezdődik a menet.

Aztán ugrunk két évet, immár Reese fejében vagyunk. A lánynak menekülnie kellett az őrült exbarátja elől, így kötött ki a nagynénjénél, nagybátyjánál és unokatestvérénél, Eva-nál. Őt egyébként az elején nagyon nem kedveltem, de szerintem az ő sztorija is remek lesz.
Szóval, az egyetemen összefut Masonnel, akiről az járja, hogy pénzért árulja a testét. Ennek ellenére komoly vonzalmat érez iránt. Mikor aztán kiderül, hogy a srác húgát fogja felügyelni, elkezdődik a tánc.

Én kimondottan szerettem, hogy főhőseink BESZÉLGETNEK egymással, és hiába az első ítélet, ezt képesek azon mód megváltoztatni, hogy megismerték egymást. Érdekes az is, hogy hiába történtek Reese múltjában nagyon kemény dolgok, a történetet mégis maga Mason viszi. Mert ez is egy rettenetesen kemény, komoly téma. Mégis sikerült rengeteg humoros jelenetet belecsempészni, emellett sok-sok gyönyörű pillanatot is átélhetünk szereplőinkkel.

Reese-t nagyon szerettem. Ilyen ritkán fordul elő velem, mert általában valami irtózatosan idegesítő "hősnőkkel" futok össze. De ő igazán megérdemli a hős jelzőt. Mert megmentette Mason-t. Imádtam, hogy humoros, de mégsem csak egy szélkelep, hogy törődő, de sosem nyavalyog. Igen, tudja mit tesz a fiú a megélhetésért, de ezt nagyjából el is tudja fogadni, hisz tudja a miértjét.
Mason-t pedig legszívesebben csak magamhoz ölelném. És ebben semmi szexuális töltet sincs. Csak egyszerűen olyan magányos, annyira összetört, hogy az embernek ez az első reakciója. Ő nem egy bábú, egy üres váz, mint ahogy sokan azt gondolák, sőt, úgy is kezelik. Nem. Ő egy igazi érték. És szüksége van Reese-re, hogy ezt megértse. Nagyon örülök, hogy a lány ott van neki, és biztosítja minden felől, mert ha valaki, akkor Mason megérdemli, hogy szabad legyen.


Nem is tudom, mit írhatnék még. A történet egy igazi, szívmelengető csoda. Nem egy szokványos, semmitmondó regény. Nekem hatalmas kedvencem lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése